Bijutierul Hollywood-ului isi aduce colectia de 3 milioane de euro la Cluj


Creatorul de bijuterii al Hollywood-ului, Gianni Lazzaro, isi va aduce colectia impresionanta la Cluj intr-un eveniment organizat in galeria Sabion din Iulius Mall.

Evenimentul se va desfasura vinersi si sambata, respectiv 16-17 decembrie si va fi o expozitie cu vanzare a pieselor create "Regele bijuteriilor cu diamante colorate".

"Sunt bijuterii create pentru a fi purtate cu gratie si eleganta in mii de culori: ale pamantului, ale aerului, ale focului si ale apei",a afirmat Gianni Lazzaro potrivit comunicatului de presa emis de catre organizatori.

Sabion este unicul distribuitor al colectiei "Back in nature", a carei valoare este estimata la 3 milioane euro si care reprezinta epopeea artistica a designerului de origine romana.

Designerul de podoabe a folosit pentru "Back in nature" mult aur alb si rose, precum si o paleta larga de pietre pretioase si naturale multicolore intre care: diamante cognac, negre sau incolore, safire, smaralde, rubine, onix negru, cristopaz, ametist, citrin Madera, safir roz, apatit, agat alb, turmaline, piatra lunii, calcedonii, peridot, quartz fumuriu si roz.

Comentarii Facebook