Turcia, destinația ideală pentru vacanța din 2013 (P)


Aflată pe două continente, Turcia a fost una dintre cele mai căutate destinații turistice pentru majoritatea europenilor. Cu o plajă vastă și o serie de insule turistice, Turcia oferă unul dintre cele mai mari litoraluri din lume.

Antalya, cu numeroasele sale stațiuni luxoase, climatul îmbietor și atracțiile turistice, este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță ale românilor .

A 5-a cea mai mare metropolă din Turcia, cu peste 1 milion de locuitori, Antalya este una dintre cele mai vizitate stațiuni din lume, în 2011 fiind prezenți peste 10 milioane de turiști.

În Riviera Mediteraneeană turcească, cum este supranumită metropola turcească, cele mai renumite hoteluri au încercat să facă tot posibilul ca turiștii șă se simtă cât mai bine, oferind astfel servicii all inclusive și ultra all incusive 24 de ore din 24, oferte speciale, servicii pentru copii, noi parcuri de agrement și internet gratuit.

Kartago Tours colaborează cu cele mai importante hoteluri și linii aeriene turcești, care le pot oferi clujenilor cele mai bune condiții de cazare în vacanțe si care pot acoperi nevoile atât cuplurilor sau familiilor, dar și grupurilor de persoane care vor să se distreze în vacanță.

România este una dintre cele mai mari piete ale noastre, iar noi colaboram foarte bine cu Kartago de mulți ani și încercam sa facem toate operațiunile cu 0 greșeli”, a declarat directorul unui important lanț hotelier din Turcia.

Pentru a putea face față crizei financiare cu care se confruntă România în ultimii ani, pe site-ul Kartago puteți rezerva pentru această vară sejururi de 7 zile, la hoteluri de 5 stele, în regim ultra all inclusive, de la 560 de euro de persoană.

Mai multe oferte și destinații puteți găsi pe Kartago.ro.

Comentarii Facebook