Trucuri prin care iubitul tau sa te doreasca mai mult ca niciodata

 

Relația se clădește și prin unele compromisuri fără de care nu se poate face nimic. În momentul în care vei ceda în fața lui și el te va recompensa. 

 

Vezi mai jos câteva idei simple prin care îi poți atrage atentia partenerului tau:

 

1. Fii trofeul lui

 

Barbatii sunt foarte vanitosi si au nevoie sa-si gadile constant orgoliul. Daca tu esti iubita pe care si-ar dori-o orice barbat alaturi, atunci el te va dori si mai mult. Este simplu, nu trebuie decat sa fii naturala, sa arati mereu bine in bratele lui si sa castigi respectul prietenilor lui. Acestia ar putea avea o influenta puternica asupra relatiei voastre si nu vrei sa ratezi niciodata o bila alba.

 

2. Respecta-te pe tine insati

 

Daca tu te respecti pe tine insati, te va respecta si el. Este foarte simplu, nu trebuie decat sa te reevaluezi si sa iti recapeti increderea in fortele proprii, sa consideri ca meriti tot ceea ce ai si sa incerci sa evoluezi constant, pentru a merita chiar mai mult decat atat. Daca tu vei fi convinsa de faptul ca meriti un iubit care sa te iubeasca si sa te respecte, exact asta vei capata.

 

3. Petrece-ti timpul cu prietenii tai

 

Nu-ti neglija prietenii pentru a-l favoriza pe el. Chiar daca ai o relatie, viata ta sociala nu trebuie sa ia sfarsit aici. Continua sa te simti bine cu oamenii pe care ii pretuiesti si ii admiri, chiar daca asta inseamna sa-l refuzi pe el din cand in cand.

 

4. Invata sa traiesti si in afara relatiei

 

Viata ta nu se limiteaza la cuplu si la lucrurile pe care le faceti impreuna, iar asta este una dintre cele mai mari greseli pe care le-ai putea face: sa-i dai iubitului tau impresia ca i se cuvin tot timpul si toata atentia ta.

 

5. Fii pasionala in dormitor

 

Daca vrei ca interesul lui sa nu scada pe masura ce avansati in relatie, trebuie sa vii mereu cu inovatii care sa va tina in priza. Incepi cu cateva lucruri noi in dormitor, succesul iti va fi garantat, conform ele.ro.

Comentarii Facebook