Trei zodii experte în arta manipulării. Dețin o inteligență de milioane, li se potrivește mănușă rolul de manipulator


Unii nativi ai zodiacului au o personalitate mult prea puternică de a o combate, iar acest lucru le dă suficientă capacitate de a manevra pe oricine, oricând, după bunul plac. Ele se descurcă perfect la manipularea persoanelor, li se potrivește mănușă rolul. Iată care sunt zodiile de temut.

Leu

Primul lucru pe care îl vor face Leii în arta manipulării este întoarcerea cuvintelor în favoarea lor. Expresii precum „nu ai încredere în mine”, „faci cum consideri”, „nu îți pasă de mine” sau „dacă lăsam ca tine” se găsesc deseori în vocabularul lor, mai ales în situațiile în care încearcă să se scoată bine pe sine. Nu le place să-și asume că manevrează după bunul plac persoanele din jurul lor, dar se vor simți minunat să o audă.

Gemeni

Gemenii sunt experți în manipularea psihică. Dețin o inteligență de milioane, atu pe care îl folosesc în obținerea dorințelor. În societate, sunt întotdeauna atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor și intervin ori de câte ori este ocazia să schimbe puțin structura poveștii auzite. Ei bine, este un mod prin care manipulează persoanele cu care interacționează, ducându-le exact în locul pe care ei îl doresc. Nu țin cont niciodată de sentimentele celorlalți.

Scorpion

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Scorpionul. Nativul este cunoscut pentru personalitatea elastică, care se mulează în orice ipostază sau pe orice individ cu care vorbește. Tocmai de aceea, și-a creat un univers în care crede că toată lumea trebuie să-i asculte cuvântul și să nu treacă peste el. Sunt impunători, căci nu le este teamă să-și arate și această personalitate, mai ales în fața indivizilor pe care îi consideră sensibili.

Comentarii Facebook