Transformarea înfricoșătoare a lui Jared Leto pentru a da viață celui mai cunoscut erou negativ din benzile desenate FOTO



Prima imagine cu interpretarea lui Jared Leto a celebrului erou negativ Joker a apărut pe internet zilele trecute, iar transformarea prin care a trecut actorul este spectaculoasă.

Leto va va da viață personajului Joker în pelicula ”Suicide Squad”, ce urmează să fie lansată anul următor, iar regizorul filmului, David Ayer, a publicat prima imagine cu eroul negativ, cu ocazia aniversării a 75 de ani de la prima apariție a acestuia.

Noul Joker are un aspect total diferit față de versiunile portretizate până acum pe marele ecran, acesta fiind prezentat drept un criminal plin de tatuaje, cu dinți de metal.

Ayer a creat o versiune cât mai aproapiată de realitate a răufăcătorului din Universul DC pentru noul său film, decizie care nu a fost însă pe placul tuturor fanilor benzilor desenate.

Australianul Heath Ledger a oferit ultima întruchipare a celui mai temut adversar al lui Batman, în ”The Dark Knight”, rol pentru care a primit premiul Oscar post-mortem. Astfel, pentru a se ridica la așteptările impuse de performanța predecesorului său, Jared Leto trebuie să joace exemplar.

”Suicide Squad” urmărește povestea unei echipe de răufăcători din Universul DC (Joker, Deadshot, Boomerang și Harley Quinn) obligați să ândeplinească misiuni extrem de periculoase pentru Guvern, pentru a li se scădea din pedepsele primite pentru crimele lor. Pelicula va fi lansatî în 5 august 2016 și reunește actori precum Jared leto, Will Smith, Margot Robbie și Jay Courtney.

 

Comentarii Facebook