Tradiția lui Fuego, pe care o respectă negreșit, în fiecare an de Paște. Artistul, de origine din Turda, păstrează obiceiul chiar și după 30 de ani


Arhicunoscutul cântăreț, Fuego, care reușește să încânte românii an de an cu melodiile sale reprezentative sărbătorilor, a păstrat o tradiție specială de Paște, pe care o respectă negreșit în ultimii 30 de ani, de când a plecat din orașul său natal, Turda. 

Se cunoaște că Fuego este unul dintre cei mai longevivi artiști din România, la ora actuală, însă ceea ce mulți nu cunosc este orașul de origine a lui Paul Surugiu. Artistul s-a născut în orașul Turda, iar acesta a ținut să păstreze o tradiție specială de Paște, pe care a respectat-o fără excepție în ultimii 30 de ani, de când a părăsit orașul clujean pentru capitală, pentru a-și urmări pasiunea.

Încă de atunci și până în prezent, are același obicei în fiecare an, de Paște. 

Iată cum și-a sărbătorit Fuego Paștele, în acest an și de la ce tradiție nu se abate deloc

Chiar dacă interpretul este parte din lumea mondenă din București și este cunoscut de toată lumea, Fuego preferă să-și petreacă sărbătorile acasă la familie, în Turda. Artistul merge în fiecare an, de Paște, acasă, în Turda. Cântărețul a respectat această tradiție cu sfințenie și nu a ratat această vizită în niciunul dintre anii de când a devenit celebru.

De asemenea, Paul Surugiu a mai recunoscut că și câteva obiceiuri pe care le respectă în fiecare an, acasă în familia lui. De Paște, Fuego este nerăbdător să mănânce ouă fierte sau cozonacul gătit de bunica lui, pe care îl adoră. Artistul și-a amintit cu drag de oamenii pe care îi iubește și la care așteaptă să se întoarcă mereu, când vrea să se simtă acasă.

„Anul acesta fac 30 de ani de carieră profesională. Nu cred că a existat un an în care de Paște să nu mă duc acasă, la familia mea. Nu cred că a existat un an în care să nu mănânc un cozonac cu mac sau o sarma făcută de bunica”, a declarat Fuego, în cadrul unei emisiuni Antena Stars.

Cine l-a susținut necondiționat

Fuego este unul dintre artiștii români care au lansat melodii care au ajuns celebre în România, și nu numai. Pentru această celebritate dobândită, interpretul îi mulțumește mamei sale, despre care a spus că este omul datorită căruia el a ajuns artist. Cântărețul a povestit cum mama sa l-a susținut la orice pas, motiv pentru care el a reușit să împlinească visul avut, inițial, de mama sa.

„Sunt ceea ce sunt astăzi datorită mamei mele, ea m-a făcut artist. Mama nu a avut posibilitatea să urce pe scenă, chiar dacă are o viață frumoasă”, a mai precizat artistul.

Comentarii Facebook