Anamaria Prodan, fosta președintă „U” Cluj, a recunoscut relația cu iubitul milionar român: „Am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr”


Anamaria Prodan a făcut primele declarații, de la dezvăluirea recentă din presă despre noua ei relație. Agenta sportivă a vorbit despre relația cu milionarul Flavius Nedelea.

Fotografii au surprins-o pe Anamaria Prodan la Aeroportul Otopeni, împreună cu noul său iubit, milionarul Flavius Nedelea. Au fost multe zvonuri care au circulat despre relația celor doi, iar fost soție a lui Laurențiu Reghecampf a decis să vorbească despre partenerul ei.

„Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare.

Așa simt! Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!”, a declarat agenta sportivă, care a fost și președintă a formației clujene „U” Cluj, în 2012, vreme de mai puțin de 4 luni.

Comentarii Facebook