Top 10 - cei mai influenti oameni din "lumea" web! Fondatorii Twitter -ului pe locul 4

In topul celor influenti oameni din spatiul  "www"  intocmit de revista Forbes pe Locul 1 se afla pentru a doua oara consecutiv  Perez Hilton (Mario Lavandeira) - www.perezhilton.com, un blog care atrage 7,2 milioane de useri pe luna.

 

Cei mai "tari" "www"- isti, potrivit Forbes, sunt:

 

1: Perez Hilton (numele adevarat - Mario Lavandeira) - www.perezhilton.com este un blog despre barfe mondene, care este unul dintre cele mai vizitate din lume. Are pe twitter de 1,77 milioane de follwers. 

 

2: Michael Arrington- www.techcrunch.com- blog apreciat in lumea tech-bussiness

Caracterizat de revista Forbes ca fiind "unul dintre cei mai puternici oameni din Sillicon Valley", Michael Arrington, este fondatorul  Techcrunch. Blog - ul a devenit un succes dupa ce Michael Arrington a inceput sa le dea note celor mai noi produse tehnologice ale companiilor, asa incat acum s-a ajuns, ca prin infuenta pe care o are, notele date pot sa insemne succesul sau esecul produsului respectiv.  


3. Pete Cashmore-www.mashable.com


Pete Cashmore este unul dintre cei mai talentati oameni din web. Pe cand era inca adolescent a inceput sa lucreze ca si consultant in domeniul tehnologiei web. La 19 ani a fondat Mashable. Are, daca va puteti imagina, 2 milioane de followers pe twitter.


4. Evan Williams & Biz Stone, fondatorii Twitter.com

Desi Twitter a depasit demult stadiu de moft al celor care sunt "dependenti" de web, cei care l-au infiintat sunt abia pe locul patru in topul celor mai "tari" ai web-ului. Twitter-ul a fost,  chiar si subiectul unei emisiuni Oprah in SUA.

5. Kevin Rose- fondatorul unui alt site celebru - www. digg.com

Site-ul lui Kevin Rose are peste 35 de milioane de vizitatatori pe luna. A fost infiintat in 2004 si este un site social de bookmarking. Kevin Rose vrea acum sa scrie si o carte: One to One Milion.

6. Guy Kawasaki- www.guykawasaki.com

Guy Kawasaki a fost printre cei de la Apple care au lansat in 1984 pe piata Macintosh. Acum este director la Garage Technology Ventures



7. Heather Armstrong- blog www.dooce.com


Se pare ca Heather a avut mai mult succes dupa ce a fost concediata. A fost data afara dupa ce a scris pe blog despre serviciul sau. Acum isi povesteste pe blog aventurile de mama casnica in Salt Lake City. Pe langa asta mai si scrie, iar cea de-a doua carte a ei a ajuns anul trecut in top 10, cele mai bine vandute carti, intocmit de New York Times.  


8. Tila “Tequila” Nguyen, model, detine www.tilashotspot.buzznet.com


Tila Tequila este celebra din 2006, cand a devenit  persoana care are cei mai multi prieteni de pe Myspace. Atunci a venit si succesul, modelul participand la un reality show la MTV.



9. Gary Vaynerchuk, blog- www.garyvaynerchuk.com

Gary este expert in vinuri. Si-a deschis un magazin de bauturi in New Jersey, iar mai apoi, cu ajutorul unei comunitati on line de pasionati de vinuri, magazinul a devenit o afacere de cateva milioane de dolari. Acum are deja si o emisiune video on line “Wine Library TV”



10. Cory Doctorow- blog www.craphound.com

Cory Doctorow trateaza diverse subiecte, despre aproape orice, de la tehnologie, cultura, pana la politica. Scrie romane SF pe care le puteti citi gratis pe internet.

 

Foto: Evan Williams & Biz Stone, fondatorii Twitter.com

Comentarii Facebook