TIFF Cluj - Tudor Giurgiu: Florin Piersic are un program "mai nebun ca De Niro si Pacino la un loc" si va absenta de la Festival


Florin Piersic nu va veni la Festivalul International de Film Transilvania nici macar la inchidere, a anuntat directorul TIFF, Tudor Giurgiu. Oficialul a spus ca Piersic Senior are un program mai nebun ca "De Niro sau Pacino la un loc".

"Cei doi Piersici ar fi trebuit sa apara, ba chiar faceam pariu ca daca ar fi amnadoi am vinde si posterele cu autograf. Am face vanzare foarte buna, dar din pacate Piersic Senior are un program care este mai nebun decat De Niro sau Pacino la un loc. Adica e greu sa il prinzi o zi la Cluj sau la Bucuresti. Ma si mir ca am reusit sa facem spotul", a mai spus Tudor Giurgiu.

Directorul TIFF Cluj a mai povestit ca a vorbit cu Florin Piersic Junior inainte de realizarea spotului de promovare a Festivalului si a avut unele emotii ca nu il vor "capta" pe Piersic Senior.

"Juniorul ne spunea sa nu va bazati pe tata pentru ca daca el spune ca vine la Cluj s-ar putea sa il gasiti in Hawaii, Haiti, Isreal ucraina. Nu s-a putut programul nu i-a permis, dar o sa vina Florin Piersic Jr. la finalul festivalului", a mai spus Tudor Giurgiu.

Comentarii Facebook