TIFF Cluj - Poftiti la film! Festivalul International de Film Transilvania a fost deschis de comedia Soul Kitchen - VIDEO

?

Festivalul International de Film Transilvania i-a imbratisat pe cinefilii din toara tara si i-a dus in lumea filmului de calitate la cea de-a noua editie TIFF. Festivalul a fost deschis in Piata Unirii cu filmul de comedie Soul Kitchen, de Fatih Akin.

?

La ceremonia de inaugurare a festivalului au asistat circa 1.500 de clujeni, atat in zona special amenajata pentru cei care au avut invitatii sau au platit bilet de intrare, cat si in afara tarcului special amenajat. Au fost multi clujeni care au preferat sa urmareasca discursurile oficialitatilor din picioare.

?

Dupa ce a vorbit Tudor Giurgiu, directorul TIFF, directorul artistic Mihai Chirilov sau primarul Sorin Apostu a fost vremea pentru proiectia de gala, filmul Soul Kitchen, in regia lui Fatih Akin.

?

Pelicula a fost urmarita atat de cei care au platit bilet, cat si de cateva sute de clujeni care au preferat sa stea in picioare si sa vada filmul. Circulatia a fost blocata pe strada Napoca, pe laturile Pietei Unirii, intre Bulevardul Eroilor si Hotel Melody, dar si pe latura pana la strada Memorandumului.

?

Pe toata festivalului, in fiecare seara, lucrurile se vor repeta, pentru ca proiectiile in aer liber sunt programate in Piata Unirii de la ora 21.00.

Comentarii Facebook