TIFF Cluj - Parintii cinefili au scapat de griji, isi pot lasa copiii la gradinita TIFF si pot viziona filmele din festival - FOTO


Organizatorii Festivalului International de Film Transilvania s-au gandit la toate: parintii cinefili isi pot lasa copiii la o gradinita amenajata in Piata Unirii, la TIFF Happy Kids.

Copiii vor beneficia de "supravegherea atenta si ingrijirea unor cadre didactice de la scoala Internationala cu experienta in domeniu. Astfel, parintii vor avea mai mult timp la dispozitie pentru a oferta TIFF 2010, avand siguranta ca cei mici sunt pe maini bune", anunta reprezentantii TIFF.

La gradinita din Piata Unirii pot fi lasati copii cu varste curprinse intre 2 si 10 ani si va functiona din 29 mai.

"Serviciul este gratuit si accesibil parintilor pe baza biletului de intrare la un film TIFF, in intervalul de timp in care copilul este incredintat gradinitei spre supraveghere, precum si a copiei de buletin si a fisei de identificare, ce poate fi completata in avans, folosind formularul de pe site-ul festivalului, www.tiff.ro sau la fata locului, la gradinita din Piata Unirii", informeaza oficialii TIFF pe site-ul Festivalului.

Copiii pot fi incredintati la gradinita TIFF in intervalul orar 12.00- 20.30, in module de cate doua ore si parintii pot prelungi perioada daca vor sa vizioneze si alte filme in ziua respectiva.

Invitatii festivalului pot si ei apela la serviciile unei gradinite situata pe strada Detunata FN (intrarea din Str. Baisoara), contra sumei de 20 lei/ zi? si un supliment de 12 lei/zi pentru masa.

Comentarii Facebook