TIFF Cluj - Joi seara au fost facute ultimele pregatiri pentru marea lansare. Circulatia din Piata Unirii a fost oprita si a fost testat ecranul - VIDEO


Organizatorii TIFF au verificat joi seara modul in care functioneaza echipamentul cu care va fi facuta proiectia filmelor in aer liber, in Piata Unirii. Delegatia a fost condusa de Tudor Giurgiu, directorul festivalului, care s-a declarat multumit.

Joi seara a fost inchisa si circulatia pe doua laturi ale Pietei Unirii pentru a se vedea ce efecte va avea asupra traficului. "Am venit si am testat mai multe lucruri: ecranul, echipamentele si am inchis si traficul cu ajutorul politiei. Nu credem ca va fi o mare problema traficul pentru ca oricum la ora 21.00 nu mai este o circulatie atat de intensa. Speram ca vremea sa tina cu noi si sa iasa un eveniment special, ma refer la proiectiile in aer liber", a declarat pentru Stiri de Cluj Tudor Giurgiu, directorul TIFF.

La ultimele pregatiri din Piata Unirii au asistat si cateva zeci de persoane care au afirmat ca nu vor rata evenimentul de maine. Multi dintre ei au venit din alte orase din Transilvania si din tara pentru a viziona filmele ce vor rula la TIFF 2010.

Festivalul International de Film Transilvania va debuta vineri seara, iar in Piata Unirii va fi proiectat de la ora 21.30 filmul Soul Kitchen, de Fatih Akin.

Comentarii Facebook