TIFF 2012: WI-FI gratuit in multe locatii din centrul Clujului pe toata durata festivalului


Pe toata perioada Festivalului International  de Film Transilvania (TIFF), clujenii vor avea internet gratuit prin WI-FI in mai multe locatii din trei zone centrale din Cluj, oferit de Vodafone.

Pe toata perioada Festivalului International  de Film Transilvania (TIFF), clujenii vor avea internet gratuit prin WI-FI in mai multe locatii din trei zone centrale din Cluj, oferit de Vodafone: zona Piata Unirii (cortul Vodafone, terasa Diesel Cafe, Terasa Vertigo, Terasa Corso), zona Piata Muzeului (Terasa Euforia, terasa Caro Vintage Club, Terasa Francesca) si zona Eroilor (terasa La Piazzetta, Terasa Seven, teresa la Gavrila, Terasa Vinny's, terasa Hotel Meteor, teresa Alexis, terasa Varzarie).
 
In puls,  pe perioada TIFF, Vodafone va organiza si o tombola al carei mare premiu va fi o excursie de doua persoane la Festivalul de Film de la Venetia, in luna august. Marele premiu include transport dus-intors, cazarea intr-un hotel de patru stele , bilete la cele mai importante proiectii din cadrul festivalului, precum si la gala de inchidere, convorbirile in roaming in reteaua Vodafone , precum si diurna, in timpul Festivalului de Film de la Venetia, 29 august-8 septembrie 2012.

Pe perioada TIFF, clujenii pot castiga si sute de bilete in sediile Vodafone din Piata Unirii, Iulius mall si Polus.

Comentarii Facebook