TIFF 2011: Teatru jucat in masina pentru 70 de lei reprezentatia VIDEO


Piese de teatru jucate in masini. Aceasta este oferta inedita pe care o propun organizatorii Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) pentru urmatoarele 5 seri.

"Spectacolul-eveniment al acestui program de teatru il reprezinta Autobahn, de Neil LaBute. In perioada 6-10 iunie, clujenii au posibilitatea sa experimenteze un spectacol cu totul si cu totul aparte. Actrita si regizoarea Mihaela Sarbu provoaca, prin Autobahn, la un alt tip de experienta teatrala. O piesa intr-o masina, un adevarat road movie teatral", sustin organizatorii TIFF.

Iubitorii de teatru sunt invitati sa urce intr-una din cele sase masini in care actorii isi vor interpreta rolurile. 

"Din 6 iunie, timp de 5 seri la rand, cele 6 masini in care se petrec piesele intr-un act semnate de Neil LaBute, vor porni, la ora 21.30, din parcarea din fata Teatrului Maghiar, spre diverse locuri din Cluj. Fiecare masina gazduieste cate 3 spectatori, martori ai povestii celor doi protagonisti de pe locurile din fata masinii. Ce poate fi mai potrivit decat sa te inchizi intr-un automobil pentru a forta o discutie sau o conversatie sau pentru a face tacerea sa para deosebit de prezenta?", se intreaba organizatorii TIFF 2011.

Dialogurile intre actori sunt des intalnite in filme, dar pentru lumea teatrului incercarea dramaturgului Neil LaBute reprezinta, poate, o premiera.

Biletele pentru reprezentatiile Autobahn costa 70 de lei si se gasesc la casele de bilete TIFF, incepand cu data de 30 mai.

 

Vezi si...

A inceput Festivalul International de Film Transilvania! Galerie FOTO

Mihai Chirilov si Sorin Apostu au distrus un microfon la deschiderea TIFF - VEZI momentele amuzante ale Galei VIDEO

Comentarii Facebook