A inceput Festivalul International de Film Transilvania! Galerie FOTO

Festivitatea de deschidere a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) a inceput dupa ora 9.00, desi era programata la 20.30.

 

Tudor Giurgiu a deschis a zecea editie a TIFF. "Este o editie speciala, pentru ca TIFF face zece ani. Intr-un an de zile fata festivalului s-a schimbat, putem face lucrurile asa cum le vrem", a declarat Tudor Giurgiu.

 

Pe scena din Piata Unirii au urcat campionii Romaniei la baschet, jucatorii de la U Mobitelco, care au primit carduri de acces la evenimentele festivalului.

 

Primarul Sorin Apostu a predat simbolic stafeta Zilelor Clujului, care s-au incheiat ieri, Festivalului International de Film Transilvania si a vorbit despre brandul TIFF.

 

Tudor Giurgiu si omul de Bobby Paunescu au lansat la Cluj bursa Alex Leo Serban, care va fi acordata anual la TIFF. Bursa consta intr-un stagiu de pregatire la Columbia University.

 

Dupa ora 22.00, a inceput in Piata Unirii, spectacolul "Visul lui Herbert" al trupei Companie de Quidam. Seara se inchide cu proiectia filmului "Nevasta la putere - Potiche".

Comentarii Facebook