The Three Musketeers, noua epopee 3D a celor trei muschetari PROGRAM CINEMA CLUJ SI TRAILER


Cei trei muschetari au intrat si ei in era 3D, astfel ca ultimele lor aventuri pot fi vizionate in cinematografele Cinema City si Odeon Cineplex in conditii ireprosabile.

Filmul reia putin actiunea romanului si incepe cu intalnirea lui D'Artagnan (Logan Lerman) cu cei trei muschetari. Acesta pleaca la Paris, unde ii gaseste pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) si Porthos (Ray Stevenson) in slujbe mizere si cu o dorinta de a-si spala numele. Cei trei au furat un proiect secret dintr-un seif venetian, au fost tradati de partenera lor Milady (Milla Jojovich), care i-a vandut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom).

Cei patru pornesc intr-o aventura plina de pericole, in tentativa de a-l opri pe diabolicul Richelieu (Christoph Waltz), care pune la cale un plan pentru a-l detrona pe regele Louis (Freddie Fox), folosindu-se de Milady. Cardinalul ii insceneaza reginei Anne (Juno Temple) o aventura cu Buckingham, sperand ca regele Ludovic sa provoace Anglia la razboi si regina sa fie condamnata.

Planul cardinalului este de a prelua controlul in regatul Francez, dar jocurile ii sunt ingreunate de cei patru luptatori.

 

VEZI PROGRAM CINEMA CLUJ!


Comentarii Facebook