Dream house, un thriller palpitant cu Daniel Craig VEZI PROGRAM CINEMA CLUJ - TRAILER


Filmul Dream House, in traducere Casa de vis, este un trhiller care ii are in rolurile principale pe Daniel Craig si Rachel Weisz.

Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care isi lasa slujba din New York pentru a se muta impreuna cu sotia sa, Libby (Rachel Weisz) si cu cele doua fetite ale sale intr-un orasel izolat din New England. Dar nici nu apuca sa se instaleze bine in noua lor viata, cind descopera ingroziti ca noul lor camin a fost scena crimei pentru o mama si copiii ei. intregul oras e convins ca vinovat e sotul care le-a supravietuit.

Will incepe sa investigheze tragedia, dar singurul indiciu il primeste de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecina care era apropiata de familia care a murit. Pe masura ce Will si Ann incep sa puna cap la cap tulburatoarea drama, descopera ca povestea ultimului om care va parasi casa de vis a lui Will va fi la fel de inspaimintatoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.

Alaturi de Daniel Craig, Naomi Watts si Rachel Weisz, din distributie mai fac parte MARTON CSOKAS (Alice in Wonderland), in rolul fostlui sot al lui Ann, Jack,  ELIAS KOTEAS (The Fourth Kind), in rolul strainului misterios, Boyce, si JANE ALEXANDER (The Unborn), in rolul doctoritei Greeley, potrivit cinemagia.ro.

 

VEZI PROGRAMUL CINEMA CLUJ


Comentarii Facebook