Inception - detronat din Box Office dupa mai multe saptamani. Vezi care este filmul cel mai vizionat saptamana aceasta

The other guys (Agentii de rezerva) cu Will Ferrell si Mark Wahlberg a avut incasari in SUA de 35.6 milioane de dolari in week-end.

 

Filmul Inception, cu Leonardo di Caprio in rolul principal, a incasat doar jumatate din aceasta suma (18.6 milioane), insa a adunat in ultimele patru saptamani remarcabila suma de 228 milioane dolari din vanzari.

 

Pe locurile urmatoare in preferintele cinefililor s-au situat Step Up 3D (15.5 milioane dolari), Salt (11.1 milioane) si Dinner for Schmucks (10.5 miklioane).

 

In topurile romanesti cel mai vizionat film este INCEPTION , lansat abia acum o saptamana, urmat de Ucenicul Vrajitor si Shrek Forever After.

 

In ce priveste The other guys (Agentii de rezerva), lansarea in Romania va avea loc in 1 Octombrie.

 

"Wahlberg şi Ferrell sunt Terry şi Allen, doi detectivi din New York repartizaţi în departamentul de contabilitate şi deci privaţi din cine ştie ce "acţiune". Dacă Allen este foarte fericit să stea cu fundul pe scaun cât e ziua de lungă, nu la fel stau lucrurile cu Terry, care de fapt a fost obligat să ia o pauză în urma unui incident violent. Tot ce au în comun cei doi este profunda admiraţie pentru Danson şi Manzetti, interpretaţi de Dwayne Johnson şi Samuel L. Jackson, dar când se va ivi ocazia ca Allen şi Terry să arate de ce sunt în stare, lucrurile nu se vor petrece exact cum s-ar fi aşteptat ei."    Sinopsis cinemagia.ro

 

Comentarii Facebook