Testați noua aplicație pentru pariuri sportive de la Mr Bit!

Pariurile sportive sunt și mai palpitante, o dată cu lansarea aplicației mobile Mr Bit. Operatorul care s-a evidențiat încă de la intrarea pe piață prin numărul mare de sporturi și de evenimente pe care se putea paria și-a îmbunătățit continuu oferta, dar și serviciile. Aplicația ce poate fi descărcată de pe site sau din Google Play este un exemplu elocvent în acest sens.

Datorită softului care se instalează foarte rapid, pariorii au acces permanent la ofertă, de pe telefon sau de pe tabletă, chiar și atunci când sunt în mișcare. Astfel, ei nu mai ratează momentul potrivit pentru a plasa un bilet. În plus, aplicația mr bit pariuri sportive este o armă cât se poate de utilă împotriva plictiselii. Într-o pauză sau în clipele momentele de așteptare, cei care o au instalată intră în cont din câteva atingeri de ecran și pot plasa un pariu live.

Marele avantaj este că aproape la orice oră, prin intermediul aplicației, jucătorii pot vedea meciuri în video streaming live, pentru trăiri mai intense și șanse mai mari de a depista pariuri câștigătoare, în conformitate cu desfășurarea jocului. În cazul în care pariorul trebuie să înceapă o altă activitate, el se menține tot timpul la curent cu ce se întâmplă în meci, datorită notificărilor de tip push-up ce pot fi setate să apară pe ecranul dispozitivului mobil.

poza 2 jocuri.png


Aplicația este foarte utilă și în cazul în care pariorul rămâne fără bani în cont, dar nu este în fața unui PC sau a unui laptop pentru a realimenta. Depozitul poate fi efectuat foarte rapid de pe telefon, folosindu-se instrumentul de plată deja înregistrat sau alegându-se o nouă metodă, dintre card bancar, Skrill, Neteller sau Paysafecard.

Indiferent de metoda folosită, aplicația garantează siguranța informațiilor financiare, având implementate sisteme de securitate cibernetică construite pe ultimele tehnologii.

Dacă este vorba despre prima depunere, clientul Mr Bit beneficiază de o ofertă de bun venit. Această ofertă poate fi activată și prin intermediul softului mobil, ca și celelalte promoții pe care această agenție online le desfășoară periodic. 

Ca și ofertă sportivă, aplicația de mobil MrBit cuprinde 40 de sporturi, casa de pariuri menționată fiind în top și din acest punct de vedere. După fotbal, cele mai multe evenimente sunt din tenis, baschet, tenis de masă, hochei pe gheață și sporturi electronice. Găsesc pariuri, însă, și cei care doresc să mizeze pe crichet, fotbal de masă, fotbal galic, hurling, lacrosse, lupte, snooker sau șah. De asemenea, în ofertă sunt evenimente din politică și din showbiz.

Din trei atingeri ale ecranului se poate ajunge în orice meniul oricărei discipline sportive, sau se poate comuta în secțiunea de cazinou, unde așteaptă să fie încercate aproximativ 2800 de sloturi, 74 de jocuri cu dealeri live și multe alte jocuri specifice.

Interfața este intuitivă, iar navigarea este facilă și eficientă, operativitatea fiind la cel mai înalt nivel. Pariurile sunt înregistrate în câteva secunde, iar balanța este actualizată imediat după ce un bilet a fost decis.

Având tot timpul acces la meciuri și la cote, este necesar să tratați cu responsabilitate atât banii investiți în acest hobby, cât și cu timpul alocat. Pariurile sportive trebuie să rămână strict o activitate de timp liber, ce nu afectează alte aspecte ale vieții personale și sociale.

18+ ONJN - Fii responsabil!

L1213854W001295. jocresponsabil.ro

Comentarii Facebook