Anamaria Prodan, mesaj către femei: ”Așa arăt la 50 de ani nemachiată. Să moară grasele și urâtele de ciudă” - VIDEO


Anamaria Prodan a împlinit 50 de ani și, pentru că este criticată din cauza pozelor sale, le-a transmis un mesaj dur contestatarilor. Ea s-a afișat nemachiată într-un video postat pe rețelele sociale.

Sunt slabă și frumoasă”, a spus despre ea fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Mă pregătesc pentru make-up, mă demachiez pentru că am avut cremă pe față. Apropo, pentru fraierii ăștia, uite, nu mai avem fard, nimic. Așa arată Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani. 50+. Și slabă, și frumoasă.

Ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna la 20-25-30 de ani să slăbiți, să aveți grijă de voi și să arătați și voi așa la 50 de ani. Chiar mă rog pentru voi. În spatele calculatorului e frumos să scrii. Vă iubește Ana”, a spus Anamaria Prodan.

Presa din Marea Britanie scria anul trecut că Anamaria prodan are o avere mai mare decât starul lui Tottenham (Harry Kane), adică aproximativ 170 de milioane de euro. 

Cei de la DailyStar au vorbit și despre pictorialul realizat pentru Playboy în 2008, dar și declarația impresarei că nu ar avea o problemă ca fiicele sale să facă acest lucru: ”Nu văd nimic rău în a poza într-o revistă pentru adulți, chiar mi-aș lăsa fetele dacă vor”. 

Anamaria Prodan a condus și echipa de fotbal U Cluj, după ce Florian Walter a părăsit echipa. 

Comentarii Facebook