„Telenovela” Prodan-Reghecampf continuă. Impresara nu pare să-l uite pe fostul soț, detaliul care a dat-o de gol


Anamaria Prodan continuă să lanseze mesaje incerte în mediul online, în raport cu fostul soț. Deși impresara a zis că nu-i mai pasă de Reghecampf, iar în viața ei și-a făcut apariția un nou partener, lucrurile nu par atât de simple. Un detaliu din dormitor a dat-o de gol pe impresară. 

Reamintim că Anamaria Prodan a recunoscut că în viața ei și-a făcut apariția un nou partener, care i-a readus zâmbetul pe buze. Impresara a dezvăluit de ce își ține la secret partenerul, dar a vorbit și despre procesul de divorț de Laurențiu Reghecampf. Prodan spune că se află în „cea mai bună perioadă a vieții” sale, doar că nu și-ar permite să iasă la braț cu noul iubit, înainte de obținerea divorțului. 

Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii Star Magazin. 

Nu mai este un secret faptul că impresara este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare de când s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf. În urmă cu doar câteva minute, vedeta a făcut o postare controversată, care nu prea corespunde cu poveștile despre noul partener și uitarea lui Reghe.

Anamaria Prodan a decis să-și filmeze animalul de companie, alintându-l. Pisica familiei stătea pe pat, dar nu acest lucru este important, ci lenjeria și așternuturile. Acestea sunt inscripționate. Atât pe fețele de pernă, cât și pe cearșafuri, de un alb impecabil stă inscripționat: „Anamaria și Laurențiu Reghecampf”, scrie Spynews.ro. 

Să fie oare acesta un semn că impresara nu l-a putut da uitării pe celebrul antrenor?

dovada.jpeg

Comentarii Facebook