Zodiile care iubesc banii mai mult decât orice pe lumea asta. Energia și legile banilor sunt bine cunoscute de acești nativi


Banii sunt energie, iar energia este o resursă nelimitată. Pornind de la înțelegerea energiei banilor, în sine, și a nivelului la care se situează în raport cu ei, unele zodii se bucură enorm de abundența financiară, pe care le-o oferă universul. Zodiile cu noroc la bani sunt și cele mai active, întreprinzătoare și bine determinate din tot zodiacul. Ele sunt ca un magnet pentru câștiguri și prosperitate. Sunt zodii care duc un trai lipsit de griji, chiar dacă uneori își complică viața cu ambițiile lor nemăsurate. 

Taur

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că Taurul se află în acest top. Nativii primei zodii de pământ din horoscop sunt cei mai materialiști dintre toți cei 12. Taurii sunt fascinați de puterea banului și ar face orice pentru a-l obține. Iubesc luxul, lucrurile scumpe, viața mondenă și fructele interzise. Au fler la afaceri, au arici la buzunar și singura dată când nu se zgârcesc este atunci când vor să-și facă ei poftele inimii. Să-i spui unui Taur să nu vrea bani e ca și când i-ai cere Soarelui să nu mai strălucească.

Gemeni

Când cunoști pe cineva care face parte din zodia Gemeni sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre acest nativ: are două fețe, îi place să fie în centrul atenției și îi plac banii. Chiar dacă nu e cel mai onest sau muncitor dintre toți nativii, Gemenii au un șarm aparte care le permite să obțină resurse materiale cu foarte multă ușurință, fie că vor convinge un investitor, câștigă simpatia unui client pentru a prinde un bonus mare sau se dau bine pe lângă șef pentru a primi o mărire de salariu.

Leu

Deși Berbecului îi place să creadă că este liderul zodiacului, nimeni și nimic nu întrec egocentrismul, mândria și agresivitatea unui nativ Leu. Cei din zodia Leu se iubesc cel mai mult pe sine, iar a doua lor dragoste este banul. Sunt puternici și independenți financiar, nu au nevoie de un partener care să le fie alături și le plac lucrurile scumpe.

Comentarii Facebook