Tăriceanu se însoară a cincea oară. El 61 de ani, ea 35

 

Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, se însoară a cincea oară cu o tânără de numai 35 de ani. Buzoianca Loredana Moise se va căsători cu Tăriceanu, în vârstă de 61 de ani, în această vară.

 

Fostul premier nu a fost atras de gândul căsătoriei, dar a cedat la insistențele tinerei. ”După ce a spus da, senatorul s-a dus împreună cu iubita la Clubul Diplomaţilor pentru a negocia şi a semna un precontract pentru nuntă. Localul i s-a părut însă prea mic viitoarei doamne Tăriceanu, aşa că au hotărât să organizeze petrecerea la Palatul Snagov, loc unde încap mult mai mulţi invitaţi”, a spus un apropiat al celor doi, conform Libertatea.ro.

 

Cei doi își vor uni destinele în 25 mai, la nuntă fiind aşteptați peste 500 de invitați. 

 

Tăriceanu este acum la a cincea nevastă. A fost căsătorit din 1976 și până în 1980, pentru prima dată. A doua nevastă a fost Livia, fata fostului ambasador al României în Israel, Valeriu Georgescu. A treia soție a fost Cornelia Trântescu, cu care are și un copil. În 1996 a cunoscut-o pe Ioana, care avea 19 ani, și care a fost a patra nevastă. Ei au și un copil împreună. S-au căsătorit în 2003 și au divorțat în 2011.

Comentarii Facebook