Joi 16 Septembrie

Targul "Produs de Cluj", in perioada 6-8 aprilie! Puteti degusta friptura de Turda si alte bunatati traditionale


Consiliul Judetean Cluj impreuna cu Asociatia Produs de Cluj organizeaza, in perioada 6-8 aprilie, cea de-a cincea editie a targului "Produs de Cluj".

Evenimentul va avea loc in municipiul Cluj-Napoca, in parcarea Hipermarketului Cora, intrarea fiind libera. Deschiderea oficiala a targului va avea loc vineri, 6 aprilie, la ora 18.00.

"In cadrul targului vor participa peste 120 de expozanti, printre care Asociatia Mesterilor Populari cu miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, icoane pe sticla, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrata si lemn, ceramica si costume populare, Asociatia Artizanul Dej cu sculpturi in piatra si marmura, Asociatia Crescatorilor de Ovine Miorita cu branzeturi si carne de miel, precum si diversi producatori de legume, fructe si flori din Rasca, Jucu si Apahida, mici producatori de carne si produse din carne din Turda, Manastireni precum si alte comune din judet. Totodata, in cadrul targului, vizitatorii vor putea achizitiona produse naturale pe baza de lavanda, din culturile de la Radaia. Expozitia cu vanzare direct de la producatori “Produs de Cluj" va fi deschisa zilnic intre orele 10.00 si 21.00", precizeaza organizatorii.
 
Vizitatorii vor putea sa guste mici, carnati traditionali, friptura de Turda si bere locala.

Pe perioada targului vor dansa si vor canta ansambluri folclorice si interpreti de muzica populara renumiti, printre care Valeria si Traian Ilea, Tinu Veresezan, Lucian Dragan, Marius Ciprian Pop si Orchestra profesionista Cununa Transilvana.

De asemenea, in cadrul targului nu au fost uitati nici copiii, acestia putand sa asiste sambata si duminica, incepand cu ora 12.00, la spectacole de teatru de papusi, sau sa se joace in parcul de distractii special amenajat in acest scop. 

"O data cu venirea primaverii si apropierea Sfintelor Sarbatori de Pasti, Consiliul Judetean Cluj reia seria targurilor Produs de Cluj cu un nou eveniment dedicat atat degustarii si achizitionarii produselor locale si traditionale de cea mai buna calitate, direct de la producatori, cat si participarii la evenimentele cultural-artistice organizate cu acest prilej. Speram ca un numar cat mai mare de clujeni si turisti sa profite de aceasta oportunitate si de timpul frumos anuntat pentru a face o vizita la acest targ devenit traditie", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

 

 

Comentarii Facebook