Târg de mirese la Cluj: Nunta texană pentru ardeleni. Ultima FIȚĂ în materie - VIDEO

 

Târgul ”Nuntă la Palat”, deschis la Muzeul de Artă din Cluj, oferă rochii de mireasă cu 4.000 de euro, decoruri de western pentru nuntă și torturi speciale.

Este o rochie gri cu accente vernil de mireasă, pentru miresele foarte îndrăznețe. Anul acesta se poartă foarte mult rochiile vaporoase. Cea mai scumpă rochie de mireasă poate ajunge la 3.000 - 4.000 de euro.

 

Avem o firmă care oferă magneți de frigider și pot face acest lucru și în cadrul evenimentului. Respectiv mirele și cu mireasa pot face poze cu invitații, iar la final poate da acești magneți tuturor invitaților”, a explicat Anca Gădălean, organizatorul târgului ”Nuntă la palat”. 

 

Nunta cu decor western este specială, cu decor cu cactuşi, dar şi căluţi confecționați din flori. ”Am vrut să oferim tinerilor perechi o nuntă cu o tematică inedită, cea western, ca în Texas, care include cactuşi, dar şi căluţi din crizanteme. Cactuşii simbolizează eternitatea şi o perioadă foarte lungă, şi vrem să păstrăm legătura cu clienţii şi după nuntă, la botez. Unul dintre căluţii din crizanteme are o şa din nasturi, iar celălalt din blăniţă naturală. Oferim la nuntă aranjamente florale cu flori specifice Vestului Sălbatic, iar pentru mireasă un buchet texan, cu flori de cactuşi, cu flori verzi sau cu cele care aduc mai mult a uscat, dar putem folosi şi flori cu culori calde. Vrem să ne modelăm aranjamentele noastre după gustul şi bugetul fiecărui cuplu. Un căluţ din crizanteme costă, în funcţie de mărime, de la 400 la 2000 de lei”, a declarat reprezentanta firmei care oferă aceste decorațiuni

 

Costurile unei nunți în momentul de față pornește de la câteva mii de euro, dar poate ajunge la 200.000 de euro. ”Costurile depind de numărul de invitați, de produsele care se aleg în cadrul evenimentului și locație. Vorbim de câteva mii de euro, dar poate ajunge și la 100.000 de euro, 200.000 de euro, în funcție de bugetul fiecăruia”, a declarat Anca Gădălean, organizatorul evenimentului. 

 

Targul a fost deschis oficial de primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook