Talentul ascuns al zodiilor. Ce superputere are fiecare zodie în parte


Ce superputere are fiecare zodie în parte și ce talent ascuns. 

Probabil că aveți o idee destul de solidă despre punctele tari, punctele slabe și tendințele generale ale zodiei din care faceți parte, dar sunt unele talentele ascunse despre care poate nu știți totul.

Talentul ascuns al zodiilor. Berbec (21 martie - 19 aprilie): Putere fizică

Îi cunoaștem (și îi iubim) pe Berbeci pentru personalitățile lor stăpânite și abilitățile îndrăznețe atunci când preiau conducerea. Dar știați că Berbecul este probabil cel mai probabil să vă bată măr la o competiție sportivă sau provocare fizică? Berbecul este condus de Marte, planeta activității fizice. Această influență îi conferă Berbecului forța, rezistența și avantajul pentru a excela atunci când vine vorba de sporturi competitive sau activități fizice.

Talentul ascuns al zodiilor. Taur (20 aprilie - 20 mai): Bucătar priceput

Taurul este de încredere, dar hotărât să facă lucrurile în felul lui. Ca un semn senzual al pământului, care este, de asemenea, condus de planeta Venus, iubitoare de lux, Taurul este zodia care se bucură cel mai mult de răsfățarea celor cinci simțuri. Asta înseamnă că poți oricând să te bazezi pe un Taur pentru a putea prepara ceva delicios în bucătărie. Fie că prepară o masă cu trei feluri, fie că prepară o prăjitură simplă, Taurii știu să își răsfețe gusturile.

Talentul ascuns al zodiilor. Gemeni (21 mai - 20 iunie): Genii la concursuri precum Trivia

Gemenii sunt fluturi sociali, dar au și o gândire rapidă. Gemenii sunt guvernați de planeta Mercur, care este planeta informației - și această influență face această zodie să fie curioasă în mod natural. Gemenii pun întotdeauna întrebări și cercetează lucruri și pot reține cu ușurință chiar și cele mai obscure și aleatorii fapte pe care le întâlnesc. La o viitoare seară de Trivia să vă asigurați că în echipa dvs sunt și persoane din zodia Gemeni pentru a nu ajunge în echipa pierzătoare.

Rac (21 iunie - 22 iulie): Meșteșugari înăscuți

Mulți dintre noi știm că Racul este sensibil, dar și puțin mutros. Cei din zodia Rac sunt lideri naturali, care știu să ia inițiativa și să creeze lucruri. Acestea fiind spuse, unul dintre talentele lor ascunse este capacitatea de a crea spații sigure care să facă oamenii să se simtă foarte confortabil. Racii știu intuitiv cum să stabilească tonul emoțional pentru o conversație intimă, în care oamenii să pot fi vulnerabili fără a se simți prost. 

Talentul ascuns al zodiilor. Leu (23 iulie - 22 august): Specialist în shopping

Leii sunt cunoscuți pentru că doresc să fie în centrul atenției. Dar sunt de fapt mai mult decât fericiți să împărtășească din norocul lor și să facă cadouri fabuloase. Zodia stă sub spectrul Soarelui, astfel că Leii sunt calzi, caritabili și luminoși. Leilor le place să fie iubiți, așa că știu instinctiv să-i facă pe ceilalți să se simtă sărbătoriți. Nu le este frică să sară calul cu cadourile lor, așa că asigurați-vă că îi invitați la următoarea zi de naștere.

Talentul ascuns al zodiilor. Fecioara (23 aug. - 22 sept.): Gestionează lucrurile ca un profesionist

Fecioarele sunt catalogate uneori ca fiind perfecționiste, organizate și atente la detalii și logistică - ceea ce este adesea adevărat! Dar nu ar trebui să trecem cu vederea talentul celor din zodia Fecioarei de a se adapta în fața situațiilor neașteptate. Fecioarele se adaptează rapid și sunt printre cele mai dispuse să îmbrățișeze schimbarea. Așadar, în timp ce Fecioarele adoră un itinerariu stabilit în detaliu, dacă planurile se schimbă sau se întâmplă un dezastru, vor fi vocea rațiunii care îi vor ajuta și pe toți să depășească cu bine problemele.

Talentul ascuns al zodiilor. Balanța (23 septembrie - 22 octombrie): Cupidon înnăscut

Balanța este zodia parteneriatelor, ceea ce nu este o surpriză, dat fiind faptul că sunt conduse de planeta romantică Venus. Balanțele nu sunt înzestrate doar atunci când vine vorba de flirt și de iubire, ci sunt talentate și la a-i combina pe alții. Balanțele caută întotdeauna armonie, așa că au capacitatea de a potrivit diferite personalități, care să fie cât mai echilibrate. Nativii sunt înzestrați cu darul vorbirii și cu inteligență socială. Dacă o Balanță vă prezintă un necunoscut special, sunt sigur că o vor face într-un mod măgulitor și diplomatic.

Talentul ascuns al zodiilor. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Detector de minciuni umane

Scorpionii sunt dominați de sentimente, dar au o carapace dură, ceea ce îi face greu de citit. Nativii acestei zodii sunt extrem de intuitivi și tind să fie buni observatori, liniștiți și înțelepți, așa că interpretează foarte bine starea de spirit, limbajului corpului și chiar secretele altora. Nu încercați să trageți pe sfoară un scorpion, pentru că sunt mari șanse să se fi prins de ceea ce vreți să faceți și să vă ”ardă”.

Talentul ascuns al zodiilor. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): Aterizează întotdeauna în picioare

Dacă ați întâlnit vreodată un Săgetător, atunci știți că sunt aventurieri în căutare de senzații tari, care nu au nicio problemă în asumarea de riscuri. Adevăratul talent ascuns al unui Săgetător este capacitatea lor de a ateriza în picioare, chiar și în cele mai sălbatice situații. Asta probabil datorită faptului că planeta lor conducătoare este Jupiter, care este asociată cu norocul. Această influență asupra Săgetătorilor este cea care îi ajută să iasă la suprafață fără zgârieturi, chiar și atunci când au fost nesăbuiți în luarea deciziilor. 

Talentul ascuns al zodiilor. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Simțul umorului, sarcastic

Capricornii sunt cunoscuți pentru că au personalități serioase, severe și practice, acești nativi au de fapt un simț al umorului ascuțit la care poate nu v-ați fi așteptat. Capricornul este sigur pe el, tăios și plin de sarcasm, dar atitudinea îi face să fie unii dintre comedianții zodiacului. Nu subestimați niciodată capacitatea unui Capricorn de a arunca o glumă sau de a ironiza pe cineva sau chiar pe el.

Talentul ascuns al zodiilor. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Adulmecă foarte bine trendurile

Vărsătorii sunt inovatori și iubitori de viață socială, dar sunt, de asemenea, renumiți pentru faptul că sunt neconvenționali și fac numai ce îi taie capul. De aceea, este interesant faptul că acest semn aerian gânditor are un talent ascuns de a adulmecarea tendințelor viitoare înainte ca acestea să intre în mainstream. Vărsătorul este semnul asociat invențiilor futuriste și al marilor descoperiri. Nativul descoperă rapid următorul lucru la modă, înainte ca oricine altcineva să o facă. Dacă prietenul tău Vărsător crede că e mișto, este probabil ca și ceilalți să o facă în curând.

Talentul ascuns al zodiilor. Pești (19 februarie - 20 martie): Găsirea binelui în toate

Peștii sunt unul dintre semnele acvatice emoționale, care le oferă reputația de a fi mereu implicați sentimental. Însă această energie sentimentală nu înseamnă că sunt triști în permanență. De fapt, talentul ascuns al Peștilor, conduși de planeta visătoare Neptun, este de a găsi binele în orice situație. Indiferent cât de profundă și întunecată este o situație, Peștii pot vedea paharul pe jumătate plin și emit vibrații pozitive care îi vor ajuta pe toți să privească partea plină a paharului.

Comentarii Facebook