Surpriză neplăcută pentru una dintre cele mai celebre actrițe din lume când și-a căutat numele pe Google



Celebra actriță Sandra Bullock a povestit, sâmbătă, că a fost o greșeală să-și caute numele pe Google, aceasta descoperind mai multe lucruri care nu au bucurat-o deloc.

Vedeta de 49 de ani a recunoscut că și-a căutat numele pe Google pentru a citi câteva dintre comentariile utilizatorilor, în timpul discursului de acceptare a premiului pentru Cea mai bună actriţă a anului, pentru rolul din filmul Gravity, la Festivalul de Film Internaţional de la Palm Springs.

"Nicio persoană nu ar trebui să citească comentariile altora sau să îşi caute numele pe Google, niciodată", a explicat Sandra Bullock, spunând că "am aflat destul de multe lucruri despre mine".

Bullock a povestit că despre unele lucruri știa, ca si faptul că are peste 40 de ani, însă unele lucruri chiar au surprins-o: "Nu e nimic special în felul în care joacă. Nu e chiar atrăgătoare, nu o suport, e mediocră".

Actrița a ţinut să o anunţe şi pe Julia Roberts că a aflat de pe Google că se ceartă pentru George Clooney.

"Am vorbit despre asta, nu-i aşa? Împărţim custodia şi suntem amândouă mulţumite de asta", a povestit Sandra Bullock, în râsetele asistenţei prezente, scrie People.

Comentarii Facebook