Stiri de Cluj implineste 2 ani. Va multumim ca ne-ati ajutat sa fim cei mai buni!

 

In urma cu doi ani, cand am lansat in lumea "www" Stiri de Cluj.ro lupta pentru lider de opinie se dadea in Cluj intre City News si Ziua de Cluj. Restul portalurilor de pe piata, aproape ca nu contau. Si parea ca nu este loc, pentru ca niciun alt ziar on-line nu trecea in primul "pluton". 

 

Acesta era contextul in care am decis totusi sa lansam pe piata Stiri de Cluj. Parea sa nu avem nicio sansa. Colegii din presa apreciau inititiva noastra, dar ne credeau inconstienti. Pentru ei eram niste reporteri care s-au saturat sa lucreze pentru diversi oameni de afaceri, mai mult sau mai putin dubiosi.

 

"Nu aveti nicio sansa!", era expresia pe care o auzeam cel mai des. "Cum credeti ca o sa reusiti in lumea intereselor si  in care banii invart totul?!". Ei bine la acea vreme nici eu nu stiam cum, dar munceam alaturi de colegii mei, carora vreau sa le multumesc pentru curajul si efortul lor.

 

Va multumesc si voua cititorilor Stiri de Cluj care ne-ati aratat CUM. Pentru ca ati citit in numar incredibil pentru un ziar local stirile care v-au placut (25 de mii de vizualizari au avut  unele stiri) si ne-ati criticat  cand am gresit. Noi cei de la Stiri de Cluj am fost primii de pe piata din Cluj care am avut curajul sa lasam liber la comentarii pe site. Am vrut ca in acest fel sa stim clar cand gresim si cand ne apreciati. Iar voi, cititorii, ati reactionat asa cum ar trebui sa o faca orice roman: cu foarte mult curaj. Am primit in acesti doi ani, zeci, poate chiar sute de mii de comentarii si mesaje, in care ne-ati indrumat si ne-ati ajutat, ne-ati criticat si ne-ati incurajat.

 

Au fost doi ani in care am invatat de la cititorii Stiri de Cluj, ce stiri le plac si ce ii intereseaza cum nu am invatat in restul de 15 ani lucrati la televiziuni.

 

Pentru toate acestea, eu, Delia Carbune, director Stiri de Cluj, va multumesc!

 

 

Si iata cum ne-ati ajutat:

 

Topul celor mai cititte site-uri de stiri din Cluj in luna noiembrie 2011, potrivit trafic.ro:



1. City News- 450.142 cititori unici , din care pe Cluj - 102.220(cu precizarea ca City News nu este un ziar on-line de Cluj, ci are redactii in 8 judete din Transilvania si in Bucuresti)

 

2. Stiri de Cluj- 171.463 total unici/ noiembrie , din care 70. 354 unici pe Cluj

3. Ziua de Cluj- 137.537 total unici/ noiembrie, din care pe Cluj- 58225 unici

 

4. Napoca News- 60629 unici/ noiembrie, din care pe Cluj- 13.784 unici

 

5. Foia Transilvana (FTR.ro)- 48.248-total unici/noiembrie  - nu exista date pe Cluj

 

6. Monitorulcj.ro- 43.575, pe luna 13653 pe Cluj

 

7. Buzz News total- 36.075 unici/noiembrie din care 12. 144, pe Cluj

 

8.Gazeta de Cluj- 34.957 unici/noiembrie- pe Cluj 12.737 unici

 

9.  Ziarul Faclia- 18.149 unici/noiembrie (nu exista date pe Cluj)

 

Mentionez ca nu am inclus  Ora de Cluj in top intrucat - site -ul nu este monitorizat pe trafic.ro, numai impreuna cu oraderomania.ro (datele nationale indica 16686 cititori unici pe Cluj)

Comentarii Facebook