Vreti sa va lasati de fumat? Acum 70% reducere pentru doua tigari electronice Cigatronic Two! (P)

Reddeal vine astazi cu o oferta care va ajuta sa va lasati de fumat. Deal-ul de azi va ofera o reducere de 70% pentru tigara electronica Cigatronic Two, oferit de Smart Living!

Oferta include:
- 2 tigari electronice
- 2 baterii
- incarcator priza 220 V
- incarcator USB si auto
- 10 cartuse atomizoare
- instructiuni de folosire

Despre Cigatronic Two
Tigara electronica Cigatronic Two este o descoperire minunata, care ajuta milioane de oameni fie sa  renunte la fumat, fie sa se bucure de un fumat mai sanatos. Cigatronic Two este tigara electronica discreta si usoara (95 mm lungime si 8.5 mm diametru)

Cigatronic Two foloseste tehnologii de ultima generatie din domeniul microelectronicii si al atomizarii lichidelor. Astfel, lichidul care contine nicotina pura, extrasa din tutun, este atomizat si permite eliberarea unui abur nedaunator in atmosfera, in conditiile in care utilizatorul continua sa extraga, daca doreste, nicotina prin aceeasi actiune de "tragere" din tigara.

Solutia de nicotina contine alaturi de arome de tutun si alte arome, la cerere. Aceasta inventie minunata va permite fumatorilor sa renunte eventual la fumat, si sa evite astfel efectele daunatoare ale celor peste 3.000 de chimicale prezente  in tigarile obisnuite.

Despre Smart Living
Live Well Products SRL aduce pe piata romaneasca a suplimentelor doar produse patentate sau marci înregistrate, pentru ale caror ingrediente s-au facut studii clinice numeroase care sa dovedeasca eficienta lor. În plus toate aceste produse sunt fabricate dupa cele mai stringente norme GMP (Good Manufacturing Practices) în USA  sau tari Europene cu traditie în domeniul farmaceutic.

 

Detalii despre oferta gasiti pe Reddeal.

Comentarii Facebook