Stefan Bănică Jr., ”SPAIMA” de la X Factor. Vezi de ce nu a lăsat o concurentă din Cluj să cânte?


Ștefan Bănică Junior a părăsit trustul Media Pro pentru lua rolul de jurat al emisiunii ”X Factor”, de la Antena 1, alături de Horia Brenciu și Delia Matache, însă acesta se pare că a stârnit deja o serie de controverse.

O profesoară de canto se plânge că fosta vedetă de la ”Dansez pentru tine” este extrem de exigent cu participanții la concurs, ba chiar mai mult, acesta ar aavea un comportament total neadecvat față de aceștia.

"Asa ceva este inadmisibil. Chiar nu inteleg ce cauta acest domn in juriu. Daca este nervos sau depresiv, sa nu mai jurizeze, Dumnezeule! Nu se poate asa ceva! Nu lasa pe nimeni sa-si faca numarul. Ii intrerupe din primele secunde. Asta e un om frustrat, domne! Plus ca, nici nu vreti sa stiti in ce hal vorbeste cu concurentii", s-a plans profesoara de canto a uneia dintre participantele batjocorite de Stefan Banica, pentru cancan.ro.

Profesoara de canto se plânge de faptul că Bănică ar fi batjocorit-o pe eleva sa, o profesoară de engelză din Cluj, pe care nici măcar nu a mai lăsat-o să cânte.

"Eleva mea cand a intrat in scena a spus frumos cum o cheama si apoi, intrebata fiind cu ce se ocupa, ea le-a spus juratilor toate activitatile ei. Ea este de profesie profesor de engleza, are specializare de inginer horticultor, este creator de modele, picteaza, scrie poezii...este foarte talentata. Si ea a spus toate aceste lucrui in prezentare. Iar acest frustrat, ca altfel nu am cum sa-i spun, nici nu a mai lasat-o sa cante. Efectiv si-a batut joc de ea. A batut atata drum sa vina in Bucuresti, de la Cluj, dupa ce niste oameni au selectat-o pentru talentul ei si el nici macar nu a lasat-o sa arate ce poate. Asa ceva nu se poate! Cineva chiar trebuie sa ia masuri cu acest om!", a adaugat aceasta.

Femeia susține că juratul și-a bătut joc și de alți concurenți.

"De exemplu, unui baiat i-a spus ca este anorexic si l-a intrebat ce cauta el acolo cu fizicul ala. Acum, sincer, nu suntem la un concurc de miss si mister, totusi...suntem la un concurs de cantat. Ne-au chemat efectiv sa-si bata omul asta joc de noi! Mai era un domn tenor, care a terminat Conservatorul...si de el s-a luat. Dansul venise cu o camasa desfacuta la gat si i se vedea putin parul de pe piept, iar Stefan Banica i-a spus ca mai bine ar fi participa la Eurovision, ca acolo sigur ar fi castigat...pe modelul Conchitei Wurst. Chiar asa, acum sincer. A mai fost si o domnisoara roscata, pe care atunci cand a vazut-o i-a zis: <> Chiar nu mai am cuvinte. Omul asta nu are ce cauta intr-un astfel de juriu", a mai spus femeia.

Comentarii Facebook