Silicoane si marire de buze, premiile de la Balul Balurilor facultatilor din Cluj! VEZI cine e Miss si Mister 2010 - VIDEO

 

Marea finala a concursurilor de Miss si Mister, organizate in aceasta toamna de facultatile din Cluj Napoca, si-a desemnat castigatorii, care au fost premiati pe masura. Fetele au fost "rasplatite" cu un implant de silicoane si o marire de buze.

 

In concurs s-au inscris 8 perechi, marii castigatori ai concursurilor de Miss de la UMF Cluj, USAMV Cluj, Politehnica Cluj, Facultatea de Drept, Facultatea de Psihologie, Facultatea de Business, Facultatea de Stiinte Economice si Facultatea de Matematica Informatica.

 

"Bobocii" au trebuit sa treaca de trei probe: cea de prezentare, de dans si de aptitudini. Juriul a deliberat in functie de "demonstratia" facuta si a stabilit care sunt cei mai frumosi si mai talentati tineri studenti din Cluj Napoca.

 

Locul doi a fost ocupat de Miss ASB Cluj 2010 si Mister SEGA 2010, iar primul loc i-a revenit castigatoarei concursului Miss UMF Cluj 2010, Lorena Somesan, alaturi de Mister Politehnica 2010, Alex Bartha.

 

Baietii au primit cadou un abonament la sala pentru a se mentine in forma. Fetele au fost, insa, mai norocoase ai au fost "rasplatite" cu o marire de buze, locul doi, si un implant de silicoane, locul intai.

 

Comentarii Facebook