Cât câștigă pe zi Adele, Elton John sau Ed Sheeran

 

Vedetele încasează zilnic sume uriașe de pe urma muncii lor. Mulți oameni obișnuiți nu câștigă atât într-o viață de muncă.

 

Conform unui clasament realizat de Daily Mail, starurile cele mai bine plătite din Marea Britanie ar fi Adele, Elton John și Ed Sheeran.

 

Adele încasat în 2017, în fiecare zi, aproape 190.000 de dolari, adică venitul pe 30 de ani al unui român care câștigă 500 de dolari în fiecare lună.

 

Nici legendarul Elton John nu are de ce să se plângă, pentru că el a încasat zilnic anul trecut suma de 165.000 de dolari, grație spectacolelor pe care le dă regulat în Las Vegas. În 2017, Elton John ar putea câștiga și mai mult pentru că s-a decis să publice povestea vieții sale.

 

Un alt artist inclus în top este modestul Ed Sheeran, care ține concerte cu casa închisă pe marile stadioane ale lumii numai cu chitara lui. El a câștigat anul trecut impresionanata sumă zilnică de 100.000 de dolari, scrie Forbes. 

 

Sunt și vedete din Marea Britanie care spun că sunt plătite prea puțin. Acesta este și cazul lui James Corden, care a câştigat 7.000 de dolari în fiecare 24 de ore. El s-a plâns deja că are cel mai mic salariu dintre toţi realizatorii de show-uri nocturne.

Comentarii Facebook