Scrisoare către pițipoancele tatuate. Le desființează!

 

Moda tatuajelor este ținută în viață de pițipoance, cel puțin asta susține blogul Modă pe bune, care a analizat mai multe profile de Facebook.

 

În general, tatuatele sunt maneliste, botoxate cu profesii în aria ”dansatoarelor, videochatistelor, animatoarelor”.

 

Salutare fetele mele dragi!  Sau ca să vorbesc pe limba voastră: Sal, fetili!

 

Nu am știut cum să mă simt astăzi când am dat peste câteva dintre profilele voastre. Am văzut observat următoarele: ascultați manele, aveți botox, extensii de gene, păr și mai știu eu ce. Sunteți prăjite de solar și aveți profesii în aria dansatoarelor, videochatistelor, animatoarelor. Am uitat să zic, aveți multe tatuaje. Poate un sleeve desenat prost, poate un tribal pe tot piciorul, un tramp stamp sau un fluturaș discret deasupra fundului.

 

Dacă te-ai încadrat în tot ce-am zis până acum, ar trebui să citești în continuare.

 

Tu care habar nu ai de ce te-ai tatuat, dar e cool doar pentru că are și Ruby un tatuaj.

 

Tu care ți-ai făcut ditai tribalul pe tine și nu știi că un tribal înseamnă de fapt că aparții unui trib, poate maori, poate polinezian.

 

Tu care ai vrut un tatuaj micuț, nu la vedere și-apoi ți-ai tras o serie de silicoane pe care-ai tatuat buzele manelistului tău preferat.

 

Cu tine vorbesc.

 

Tu care ai interpretat greșit arta străveche a tatuajului.

 

Tu care vrei ai vrut neapărat un tatuaj, dar nu ai știut ce așa că ți-ai făcut unul doar ca să fie acolo.

 

Tu cu numele fostului tău tatuat deasupra buricului.

 

Vrei să te învăț niște treburi despre tatuaje?

 

Când te tatuezi le arăți celor din exterior interiorul tău. Îți transformi trupul într-o planșă și marchezi evenimente importante din viața ta, dar, cel mai important, transmiți un anumit mesaj. Tu știi ce mesaj transmiți? Toate fetele tatuate sunt ca mine. Nu zic că-i un lucru rău să fii femeie descurcăreață, dar nu vrea nimeni să fie desemnată drept pițipoancă pentru că are tatuaje.

 

Mi se pare că se cam încurcă lucrurile.

 

Dragă pițipoancă manelistă, sfatul meu pentru tine este să te umpli de tribale la fel cum te umpli de…CHEF de CHEF la petrecerile pe la care ți-o arzi. Ai grijă ca dragonul dintre sâni să nu-ți lovească iubițelul peste burtă atunci când stai în genunchi ca să-i preamărești talentele. 

 

Nu sunt aici să te învăț istorie.

 

Nu sunt aici să te jignesc.

 

Sunt aici cu câteva rugăminți:

 

1. Dacă vrei un tatuaj, caută măcar pe Internet ceva care să te reprezinte.

 

2. Gândește-te bine înainte să te tatuezi. Nu o face doar pentru că Vasilica Lenișoară, coafeza de la 5, are și arată bine.

 

3. Nu îți faci sleeve pentru că mă simt nevoită să îți explic iar primele 2 rugăminți. Doar pentru că are Ruby, nu trebuie să ai și tu. 

 

4. Articolul ăsta e scris de un om întristat de societatea lipsită de cultură în care trăiește. E scris de un om care s-a săturat să fie comparat cu voi. Dansatoare, animatoare, dame de companie, inculte. Săturat să fie asociat cu oameni de speța asta. Nu îți face tatuaje dacă nu îți reprezintă aura manelistică! TE ROG!

 

5. Nu îți asorta tatuajul cu inelul din buric lung până la glezne.

 

6. Mai bine mai bagă o manea decât să-ți mai faci un tatuaj pentru că are RIHANA. (citit fix așa).

 

Dragă pițipoancă, nu ajuți deloc la evoluția societății în care trăim. Din cauza ta, suntem încă în peșteră. Din cauza ta, toată lumea spune că suntem ca tine. Ca voi.

 

Încetează și mai dă o tură la solar. Lasă tatuajelor că Ruby nu e sigur manelistă ca tine. 

 

Să fii tatuat înseamnă mai mult decât ce am zis până acum. Și nu, dacă ai un fluturaș pe tine și două scrisuri nu înseamnă că ești tatuat. Înseamnă, în ciuda tuturor lucrurile pe care le auzim prin filme, că ai o anumită cultură, muzicală sau artsy. Nu ne mai distruge imaginea și stai la tine-n curte împreună cu restul găinilor portocalii, dătătoare din buric!”.

Comentarii Facebook