Scorpions circula la Cluj in 5 limuzine de lux! Vezi ce masini au ales nemtii


Trupa germana Scorpions nu a avut multe pretentii pentru concertul pe care il va sustine pe Cluj Arena, in 8 octombrie, dar a solicitat cinci autoturisme de lux, Audi A8.

Surse din randul organizatorilor concertului au declarat pentru Stiri de Cluj ca in rider -ul concertului (n.red. lista de pretentii a formatiei) membrii trupei germane au insistat ca la aeroport, in data de 7 octombrie, la ora 18.00, sa fie asteptati de 5 limuzine de lux, Audi A8.

"Vor cinci masini de lux cu care sa se deplaseze prin oras si care sa le stea la dispozitie pe durata sederii la Cluj-Napoca. Au cerut Audi A8 si vor fi asteptati de soferi la aeroport. Astfel, fiecare membru al formatiei va avea propriul autoturism si va circula intr-un lux desavarsit", a precizat sursa citata.

Pe lista de pretentii mai figureaza internet Wi-Fi peste tot, de la camera de hotel pana la cabinele de schimb de la stadionul Cluj Arena si alte locatii unde se vor afla.

Organizatorii le-au trimis si o lista de restaurante din Cluj-Napoca, unde ar putea lua masa, dar pana in acest moment rockerii de la Scorpions nu a mentionat daca vor sa ia masa in oras sau daca vor sa viziteze ceva.

 

Vezi si...

Scorpions la Cluj! La ce ora incepe concertul si cine mai canta in 8 octombrie

Comentarii Facebook