Schi în Italia de la 296 de euro + un BONUS. Excursia este la SNOW RIDE FESTIVAL din regiunea Madonna di Campiglio

 

Amatorii de sporturi de iarnă pot profita de o ofertă foarte bună și să participe laS NOW RIDE FESTIVAL din regiunea Madonna di Campiglio.

 

Între 12 și 18 Martie, regiunea Madonna di Campiglio din Alpii Italieni găzduiește sezonul 2 de SNOW RIDE FESTVAL 2016. Pe iubitorii sporturilor de iarnă îi așteaptă 380 de kilometri de partie, Snowpark-uri pentru toate nivelele de experiență și petreceri cu muzică pentru toate genurile. Agenția de turism Alis Holidays susține acest eveniment prin realizarea unui pachet turistic special pentru împătimiții de schi și muzică.

 

Italia este preferată de schiorii din întreaga lume datorită pârtiilor însorite, imaculate, întotdeauna albe datorită sistemelor de zăpadă artificială, dotate cu instalații moderne. În partea Nordica a Italiei se află paradisul sporturilor de iarnă din Europa. În munții Dolomiți există 12 regiuni de schi cu 8 din 10 zile însorite și zăpadă garantată pe 90% din totalul pârtiilor.

 

Regiunea montană italiană are multe de oferit atât pentru schiorii începători cât și pentru cei avansați. Aceasta este renumită atât pentru pârtiile bine întreținute cât și pentru calitatea serviciilor și prețuri accesibile. Părtiile regiunilor de schi din Italia sunt conectate prin skibus gratuit pentru posesorii de skipass. 

 

 

Pentru cei care doresc să participe la Snow Ride Festival, infrastructura de schi a fost îmbunătățită considerabil în ultimii ani, facilitățile resorturilor în Alpii Italieni rivalizând cu cele asigurate de țările vecine: Austria, Franța și Elveția.

 

 

Cei care vor senzații tari vor putea sa se bucure de Val di Sole - regiunea de ski situată în Nordul Italiei care oferă posibilitatea de a schia la înăltimi de 3000 m, datorită poziției geografice favorabile și a prezenței celor mai înalți munți dintre Alpii Centrali și de Est. Pârtiile din Folgarida și Marilleva sunt conectate cu cele din faimoasa stațiune Madonna di Campiglio și Pinzolo, practicanții de sporturi de iarnă vor avea astfel acces la o zonă vastă de ski însumând 150 km de pârtii, 59 instalatii de urcare, 5 snow-parcuri, peste 300 instructori de schi pregătiți să inițieze începătorii în tainele sporturilor de iarnă.

 

 

Tarifele la SNOW RIDE FESTIVAL sunt de la 296 euro, iar pentru cei care își achiziționează pachetul pe 5 zile, primesc din partea Alis Holiday BONUS o noapte de cazare și o zi de ski pass în plus. 

 

Mai multe detalii pe www.alisholidays.ro sau în agenția ALIS HOLIDAYS din Piata Mihai Viteazu nr.14-20, Cluj Napoca.

 

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani în transportul de persoane. În completarea diviziei de incoming, agenția se axează, de asemenea, pe turism extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro.

 

Comentarii Facebook