Scandalul de la X Factor continuă și după încheierea concursului: Cheloo ar fi trebuit sa fie dat afară



Fostul concurent de la X Factor, Paolo Lagana, care a fost jignit de mai multe ori de către Cheloo, din cauza orientării sale sexuale, este nemulțumit pentru că juratul nu a fost dat afară de la emisiune.

Lagana susține că deși a încercat să treacă peste injuriile care i-au fost aduse de celebrul rapper, acesta l-ar fi jignit din nou în culise înainte de finala concursului.

"Am inteles sau... N am inteles. Daca Cheloo nu a fost dat afara de la x factor, eu zic ca asa ar trebuit. 2013 aproape 2014, nu accept homophobia si jignirea (tocmai in tv) . Ma simt jignit de ceea ce sa intemplat, si daca am incercat sa trec peste dar... Duminica trecuta, inainte sa incepe finala x factor, in timp in care lumea era fericita si se gandea ca o sa FIE pe scena o ultima data sau gandea la cine este castigatorul 2013, eu in culise eram inca o data jignit de Cheloo . El de fiecare data cand sa intalnit cu mine ,cu zambet pe buze, ma atacat verbal cu afermatii homophobe ofensive, de fata cu alti concurentii si de fata cu echipa. Este inaceptabil si ofensiv. M am saturat de tot ce se intempla. Este oribil felul in care sa portat, si poate eu am fost prea cuminte. N am venit la x factor pentru asta si sa fiu judecat in functie de orientala mea sexuala. Vreau sa fiu apreciat ca artist, si am venit la x factor cu acesta speranza . Eu sunt mai mult, nu doar acel concurent homosexual de la x factor atacat de Cheloo . Asa cum m am sintit jignit si de acele comentarii urute si videolete postate pe youtube cu declaratie homophobe la adresa mea, realizate de niste nimeni. Oribil, ar fi trebuit sa exista alte exemple in televiziune, nu Cheloo . Poate ca am zis ca oricine are drept sa exprima o opinie, dar nu in momentul in care Este ofensiv, si mai ales nu cand Este ofensiv cu mine sau cu cineva care cu El a fost intodeuna educat", a scris Paolo Lagana pe Facebook.

Comentarii Facebook