Scandal în showbiz. Disputa dintre Huidu și Bendeac continuă


Disputa dintre fostul om de televiziune Șerban Huidu și actorul Mihai Bendeac pare să devină tot mai aprinsă. De curând Huidu a postat pe blogul său un mesaj dur în care îl critică pe colegul de breaslă.


"Stiu ce vrei sa faci si nu imi tremura deloc chilotii! Daca tu crezi ca o astfel de emisiune se poate face peste noapte si e simplu, te inseli amarnic! Daca era asa simplu erau pline televiziunile pana acum! Italienii nu dau licenta tuturor aventurierilor care au bani….e o emisiune de opinie si nu or sa vina ei sa va spuna ce sa faceti sau sa scrieti! In plus emisiunile matale, alea fandosite de la teatru pana la alea gen Bocanet, erau PROST produse! S-a vazut cu ochiul liber ca Antena, cu filme, face muuuult mai multa audienta decat cu tine pe post de buricul pamantului! Si sa nu te mai stradui sa imi demonstrezi ce mare si tare esti ca te stiu ca pe un cal breaz! Melodia nu o sa intre pe Kiss ca e proasta nu ca esti tu in ea si nu DOAR eu hotarasc asta! Si nu inteleg cu cine te bati eu sunt un “terminat”!:)", a scris Huidu pe blog.

Mesajul lui Bendeac trimis către Huidu: "Emisiunea aia o pregatesc de 1 an. Deci stai linistit. Publicul va decide care e mai buna. Pana la urma, asta inseamna concurenta. Nu mai are voie nimeni sa parodieze balbele si gafele din televiziuni? Hai sa vedem care poate sa faca asta mai bine. Cat despre radio.. Poate ca toate piesele care ruleaza pe Kiss sunt mai bune decat “Doi in unu”… ) Uite ca oamenilor le place. Ei nu cred ca e proasta. Si, da. Trebuie sa existe un radio nou. Nu de alta, dar as vrea sa vedem si acolo mai multa concurenta. Deci, din toamna e care pe care. PS- Dar mi-ar placea sa fii tu producator la show-ul asta."

"Prima data sa spun asa: daca o pregatesti de un an asa cum ai pregatit ultimele tale productii bravo! Sa imi iei si niste perechi de izmene sa imi tremure si alea nu numai chilotii! Cat priveste partea de radio-ai uitat ca te-am avut ceva luni coleg: atunci m-am lamurit ce iti poate pielea si in domeniul asta!", a mai scris Serban Huidu pe blog.

Comentarii Facebook