Sănătatea în funcție de zodie. Care e cea mai sănătoasă zodie din horoscop?


Sănătatea în funcție de zodie. Imunitatea și semnele zodiacale. În Astrologia Vedică, oamenii își consultă încă de la o vârstă fragedă harta astrologică pentru a-și cunoaște predispozițiile sănătății. Aceștia au grijă la timp să le evite pentru un timp cât mai lung prin remedii, iar apoi la orice simptom care apare există o șansă de tratament cu 90% decât la cei care nu știu la ce să se aștepte de la propriul organism.

Totul este pentru a preveni, a vindeca și a învăța să trăim cu punctele noastre forte și slabe, pentru că a cunoaște cât mai mult înseamnă putere asupra destinului, asupra vieții. Restul de 10% stă chiar în mâna decizie destinului.

Sănătatea în funcție de zodie. Ce e scris în stele despre imunitatea zodiilor?

Fiecare om are imunitate, nivelul de toleranță a durerii și abilitatea de a se recupera în funcție de poziția Soarelui și de semnul Ascendentului în harta lui personală.

Sănătatea în funcție de zodie. Semnele de foc în ascendent - Berbec, Leu, Săgetător

Sunt considerate a fi cele mai puternice și cele care se pot recupera cel mai rapid după operații, tratamente și așa mai departe. Pentru o și mai bună imunitate, Ascendentul acestor nativi trebuie să fie în Berbec, Rac, Leu, Scorpion, Săgetător și Pești.

Sănătatea în funcție de zodie. Semnele de Pământ - Taur, Fecioară, Capricorn

Imunitatea acestor semne poate fi slăbită doar în momentul în care regimul alimentar nu este unul foarte sănătos și stilul de viață este unul sedentar. În rest, dacă își creează o disciplină în fiecare zi sunt mai puternici și se pot recupera mai ușor chiar decât semnele de Foc.

Substanțele din alimentele procesate, grăsimile, pesticidele din fructele stropite și alcoolul sunt principalele surse de intoxicare a organismului acestor zodii. Dacă nu te simți bine, încearcă un regim de viață cât mai sănătos și tratează-ți afecțiunea în același timp, iar într-un timp scurt vei fi într-o formă foarte bună.

Sănătatea în funcție de zodie. Semnele de Aer - Gemeni, Balanță, Vărsător

La bază, acești nativi au o imunitate puternică, dar sunt sensibili la tot ce circulă prin aer și adică: viruși, astm, alergii, dar și la ce se poate face pe sistem circulatoriu: diabet, migrene, oscilații de tensiune.

Aceste zodii se pot recupera mai repede decât ceilalți, numai că au nevoie în general să urmeze un tratament de imunizare încă de tineri și să aibă o dietă săracă în grăsimi și dulciuri.

Sănătatea în funcție de zodie. Semne de Apă - Rac, Scorpion, Pești

Acești nativi nu au un sistem imunitar extraordinar, dar acesta poate fi îmbunătățit prin stilul de viață și o alegere atentă a oamenilor din jur. Aveți nevoie de energie pozitivă, de oameni buni și de echilibru emoțional. Pe de altă parte, planeta Marte vă face să vă puneți toate resursele atunci când aveți un scop determinat, iar asta uneori poate să epuizeze sistemul nervos. Atunci când sistemul nervos nu este într-un moment bun, imunitatea scade și puteți contacta mai ușor viruși, răceli, bacterii sau alte sensibilități ale organismului și ale sistemului nervos.

Atuul vostru este că sunteți competitivi și determinați, iar asta vă ajută ca atunci când vă propuneți cu adevărat un stil de viață organizat să-l și respectați în mare parte, iar datorită acestui lucru arătați bine până la vârste înaintate.


Comentarii Facebook