S-au îmbătat în luna de miere și au cumpărat hotelul în care erau cazați

 

Doi tineri din Marea Britanie au băut prea mult în luna de miere și au ajuns să cumpere hotelul în care erau cazați, scrie Mirror.

 

Cei doi au plecat la începutul acestui an în luna de miere în Sri Lanka, la un hotel rustic situat pe plajă. În prima seară, pe plajă, la un pahar cu angajații hotelului au aflat că împrumutul pentru hotel fusese aproape plătit, iar cei doi s-au decis să preia ei restul datoriei, adică 30.000 de lire sterline.

 

Hotelul ni s-a părut foarte ieftin și nu prea bine amenajat, dar era chiar pe plajă și avea un aspect rustic care ne-a plăcut. Când beam rom pe plajă, am aflat că mai erau de plătit doar trei ani din împrumut și că ar fi costat 10.000 de lire pe an, timp de trei ani, pentru a-l cumpăra cu totul. Ni s-a părut o idee genială, pentru că eram foarte beți”, povestește femeia.

 

Cei doi au renovat hotelul și au pornit propria lor afacere, redenumindu-l „Lucky Beach Tangalle”.

 

Doi prieteni au venit cu noi să ne fie translatori, pentru că proprietarii nu vorbeau engleza. Am căzut de acord să plătim atunci 15.000 de lire și restul până în martie 2019. Pentru că nu înțelegeam mare lucru din conversație, eu și Mark ne-am așezat la bar și am continuat să bem rom până când ne-am amețit iar”, povestește femeia.

 

Pe lângă cele 30.000 de lire sterline, ei au mai achitat 7.000 de lire pentru taxe și obținerea unor autorizații de funcționare, precum și alte 6.000 de lire pentru a redecora hotelul.

 

La scurt timp după ce au bătut palma, cei doi britanici au aflat că vor fi părinți. ”M-am simțit ca o mamă rea, pentru că irosisem toți banii ăstia pe o afacere care ar fi putut să fie un eșec. Chiar și familia și prietenii noștri au spus că suntem idioți. Deja aveam datorii pentru nuntă, locuiam într-un apartament mic și mai urma să avem și un copil. Însă cum răul era deja făcut, am decis să ne asumăm responsabilitățile și să facem tot ce ne stă în putere pentru ca lucrurile să meargă bine”, adaugă Gina Lyons.

 

La finalul lunii iulie, cei doi au redeschis micuțul hotel, care are șapte dormitoare și funcționează în regim Bed&Breakfast. Cuplul promote că pe viitor va lua astfel de decizii fără a fi sub influența alcoolului.

Comentarii Facebook