S-a inventat programul care îți face fața memorabilă: Photoshop-ul o sa fie istorie



Oamenii de știință de la MIT au creat un program care poate transforma, prin intermediul mai multor algoritmi, o fotografie într-una ce nu poate fi trecută cu vederea.

Un machiaj scump sau o tunsoare speciala pot face din tine o persoana greu de uitat, dar rezultatele unui soft, altul decat Photoshop, sunt mult mai spectaculoase. Este vorba despre un program dezvoltat de cercetatorii de la Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory, un departament al celebrei universitati tehnice MIT din Statele Unite, informează Yoda.ro.

Potrivit persoanelor care au lucrat la dezvoltarea programului, acesta scoate în evidență trăsăturile faciale care fac imaginea să devină una cu adevărat memorabilă, aplicație foarte utilă pentru persoanele care doresc să atragă atenția mai mult atunci când își deun CV-urile.

Algoritmii sunt special creați pentru a evidenția elementele caracteristice, conform unui ”scor al memorabilității”, iar dezvoltatorii doresc adaptarea acestui soft pentru o aplicație destinată dispozitivelor mobile.

Comentarii Facebook