Revelion 2012 la restaurantul Taverna, intr-o atmosfera speciala (P)


Restaurantul Taverna organizeaza si in acest an o petrecerea speciala pentru noaptea dintre ani. Bucatarii localului se vor ocupa ca mesele sa fie incarcate, iar atmosfera va fi una speciala.

Restaurantul ofera posibilitatea petrecerii Revelionului intr-o atmosfera ce te duce cu gandul la savoarea si perfectiunile unei epoci demult trecute.

Pretul unui meniu pentru Revelionul 2012 este de 200 lei si include bufet suedez pregatit de maestrii bucatari ai restaurantului. Open barul va fi foarte variat, oaspetii putandu-se delecta cu toate tipurile de bauturi.

"Am pregatit o petrecere pentru toate categoriile de varsta. Bufetul noastru suedez va surprinde pe toata lumea pentru ca pregatim bucate naturale, pastrand savoarea originala atat de cautata in perioada sarbatorilor de iarna", a declarat Andrei Szarka, reprezentantul restaurantului Taverna.

Restaurantul "Taverna" are o capacitate de 150 de locuri. Barul in aer liber, deschis de primavara pana tomana, este unic in Cluj, avand o terasa magnifica in mijlocul orasului cu o capacitate de 350 locuri.

Restaurantul "Taverna" este unul dintre cele mai bune din Cluj-Napoca, un loc romantic, ideal pentru aniversari, zile onomastice sau zile de nastere, petreceri private, petreceri de firma sau petreceri corporate, mese de afaceri, restaurantul perfect pentru botezuri, cununii, nunti, cu meniu variat romanesc si de tavernerie.

 

Comentarii Facebook