Regele modei din Transilvania l-a pus la zid pe Victor Slav. Clujeanul vrea să-l toarne la ANAF: „Banii trimiși îi consider donație”


Ștefan Farrell, cunoscut ca Regele Modelingului din Transilvania se află în conflict cu Victor Slav, cel pe care l-a ajutat cu unele contracte. Ultimul, cu o firmă de costume, din care concurentul de la „Asia Express” a câștigat nu mai puțin de 20.000 de euro. Doar că l-ar fi „sărit” pe Farrell, atunci când a negociat ședința foto de promovare. A ieșit scandal și, se pare că, nu mai e cale de reconciliere.

Victor Slav a fost pus la zid de Ștefan Farrell, organizatorul City Fashion Week și impresar al unor designeri cunoscuți, pentru că i-ar fi dat țeapă. Asta după ce i-ar fi rezolvat fostului iubit al Andei Adam o ședință foto de prezentare pentru o firmă de costume, iar în buzunarele lui Victor ar fi intrat 20.000 de euro. Fosta vedetă TV ar fi profitat că Farrell e plecat în Turcia și a negociat de unul singur, până la urmă. Iar cel care l-a pus în legătură cu firma a rămas fără comisionul de 20 la sută.

Se pare că participantul la Asia Express, alături de iubita lui, Selina, a vrut să îndulcească scandalul. A încercat, de fapt, o reconciliere și i-ar fi trimis lui Farrell suma de 1.000 de euro, parte din comisionul pe care oricum nu el trebuia să-l plătească, ci firma de costume. Însă Farell nu vrea să cedeze și crede că participantul la „Asia Express” ar trebui să fie verificat de cei de la ANAF. 

„Mi-a trimis 1.000 de euro, de împăcare, chipurile! Cu 1.000 de euro nu faci decât să-ți recunoști greșeala. Vreau să cer ANAF-ului să verifice veniturile lui, din ce trăiește. Banii ăștia pe care mi i-a trimis îi consider donație”, a declarat Ștefan Farrell, pentru CANCAN.RO.

Comentarii Facebook