Rapperul britanic, Tinie Tempah, vine la Peninsula

 

Cel mai în vogă rapper britanic, care a cântat în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra, Tinie Tempah, vine la Festivalul Peninsula. 

 

Între artiștii care vor cânta se numără The Straits, Akos, ATB, N.O.H.A și multi altii.

 

În 24 august, pe scena de la Festivalul Peninsula va urca Tinie Tempah. Rapperul, care a cucerit cu melodia sa Written in the Stars si inimile fanilor muzicii pop, soseste la cel mai mare festival din România alaturi de formatia sa, la doar câteva saptamâni dupa ce a avut onoarea de a participa la concertul de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra, alaturi de alte nume grele precum Muse sau Arctic Monkeys. 

 

Publicul Peninsula va avea parte de un teaser al noului material discografic pe 24 august pe Scena Mare, unde Tinie Tempah va fi insotit de formatia sa!

 

Festivalului Peninsula a ajuns deja la cea de a zecea editie si anul acesta se va desfasura intre 23 si 26 august. Printre artistii care vor concerta se numara The Straits, cel mai iubit artist al Ungariei, Ákos, Children of Bodom, ATB, Netsky, Dirtyphonics, New Model Army, Babylon Circus, Rotfront si N.O.H.A.

 

Pana pe 1 august (inclusiv) costul unui abonament pentru Peninsula 2012 este de 100 de lei si a unui bilet de o zi 40 de lei, iar dupa aceasta data, respectiv in timpul desfasurarii evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei.

Comentarii Facebook