PSY vrea să detroneze ”Gangnam Style”? Artistul lansează încă o piesă în aprilie VIDEO


După ce a ajuns cunoscut în întreaga lume, grație hit-ului ”Gangnam Style”, cântărețul sud-coreean PSY le pregătește fanilor o nouă surpriză în luna aprilie a acestui an.

Artistul va lansa o nouă melodie în întreaga lume și va susține un concert de amploare la Seul, concert ce va putea fi vizionat live, prin streaming, pe YouTube. Acesta a creat chiar și un scurt videoclip prin intermediul căruia își informează fanii de pe mapamond de concert, clipul fiind subtitrat în limbile franceză, chineză, thailandeză, spaniolă, indoneziană şi portugheză.

"Pe 13 aprilie 2013 voi lansa un nou cântec în lumea întreagă. Voi susţine şi un concert în Coreea, pe stadionul Seul World Cup, pe care veţi putea să îl urmăriţi în direct pe YouTube", a declarat artistul sud-coreean, care le-a prezentat fanilor săi şi câteva mişcări de dans noi, realizate pe o versiune remixată a piesei "Gangnam Style”, informează mediafax.

Videoclipul melodiei care i-a adus succes artistului, ”Gangnam Style”, deține recordul absolut la vizualizări pe YouTube, reușind să strângă din 15 iulie 2012 până azi 1.393.833.635 de vizualizări.

Comentarii Facebook