Primele declarații ale lui Teo despre noua sa emisiune


Celebra realizatoare de emisiuni Teo Trandafir va reveni pe micile ecrane din toamnă, cu un nou format de emisiune, însă nu a dat aproape niciun detaliu până acum despre ce va fi vorba în noul său show.

teo a acordat un interviu ziarului Evenimentul Zilei, unde a dezvăluit câteva informații despre noua sa emisiune de pe Kanal D. Deși nu a spus cum se va numi sau care va fi formatul exact, prezentatoarea a precizat că va lucra cu fosta echipă de la PRO TV, alături de care a avut momentele de glorie ale carierei sale.

"Pot să vă spun că o să am mâinile pline, cum spune americanul, în emisiune o să fie vorba despre oameni fericiţi şi oameni nefericiţi, despre oameni realizaţi şi oameni nerealizaţi, oameni care caută răspusuri sau care îşi împărtăşesc experienţele. Ştiu că pare evaziv, dar este foarte precis. Timing-ul a fost perfect: era momentul, locul, formatul, erau oamenii. Toată fosta mea echipă lucra la Kanal D. Tot timpul cauţi locul unde ai fost fericit. Există bătrâni care erau fericiţi pe vremea lui Stalin. Pentru ei vremea lui Stalin e cea mai grozavă!", a declarat Teo în Evenimentul Zilei.

Comentarii Facebook