Mihaela Rădulescu face mărturisiri despre greutatea ei: ”Jurnalul unei femei grase”


Mihaela rădulescu este cunoscută pentru silueta ei suplă și firea sa sorpitvă, însă fosta prezentatoare TV a mărturisit că după sarcină a avut probleme destul de mari cu greutatea, acumulând 32 de kilograme pe care mărturisește că a reușit să le dea jos prin voință și sport, nu cu ajutorul bisturiului.

"Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun… balenă eşuată. ... Faptul că am ajuns din nou la măsura 26 la blugi n-are nici o legătură cu bisturiul, aşa cum le place unora să comenteze, nevenindu-le să creadă, probabil, că sunt în stare să am voinţă până la capăt. Şi capătul nu e nicidecum momentul când ai ajuns la greutatea iniţială – pentru că, dacă din acel moment începi iar să mănânci haotic şi te leneveşti, pui pe tine rapid cam tot ce ai dat jos. Nu e o chestiune de bani, ci doar de voinţă, autodisciplină şi echilibru. N-am cheltuit bani pe abonamente la săli scumpe, pentru că am făcut sport doar acasă, unde n-am nimic amenajat în acest sens. Poţi face sport în orice condiţii, dacă ştii cum să lucrezi, ce grupe musculare au nevoie de insistenţele tale şi cu ce tenişi să-ţi faci alergarea de dimineaţă, indiferent dacă te bate soarele sau ploaia.

Rezultatul poate fi spectaculos: faci sport cu şi mai multă energie, pui lingura la loc în farfurie şi bei un pahar mare cu apă, ca să-ţi speli păcatul poftei sau gustul amar al imaginaţiei.", spune Mihaela Rădulescu pe blogul ei.

Comentarii Facebook