Premiera! Loredana, Holograf, Deepcentral si Andra canta simultan in 15 tari la Media Music Awards 2013

 

Loredana, Holograf, Deepcentral, Zdob si Zdub si Andra sunt primii artisti confirmati ce vor participa la Media Music Awards 2013.

 

Marele eveniment muzical va avea loc pe 19 septembrie, in Piata Mare din Sibiu, pe doua scene de dimensiuni impresionante, dotate cu aparatura sonora, lumini si ecrane cu leduri de ultima generatie.

 

Pentru prima data, participantii vor canta in direct pentru spectatori prezenti in 15 tari, intrucat gala va fi transmisa in direct peste hotare, asigurand astfel o expunere mediatica deosebita. 

 

La ceremonie vor participa artistii si trupele in voga in acest an. Cu aceasta ocazie, o mare parte dintre acestia intentioneaza sa lanseze noi piese, stiind deja succesul pe care l-au avut colegii lor la editia de anul trecut.

 

Piese precum “Cai verzi pe pereti” (Smiley), “Apa” (Loredana), “Amo” (Anda Adam), “Petre” (CRBL), “O stea” (Deepcentral), “Ca la meteo” (Andra) au fost atunci cantate in premiera si au devenit apoi hituri nationale.

 

Un mare merit in acest sens il are atentia pe care reprezentantii tuturor posturilor radio si TV o acorda acestui eveniment organizat de Media Forest, dar si audienta spectacolului.

 

Peste 30.000 de persoane vor fi prezente in Piata Mare a Sibiului si milioane de romani din tara si de peste hotare, din 15 tari, ii vor urmari in direct la TV sau pe internet.

 

Pe scena Media Music Awards 2012 au urcat Loredana, Antonia, Alex Velea, CRBL & Helen & Adda, Connect-R, VUNK & Antonia, Grasu XXL & Spyke & Maximilan, Raluka, Deepcentral, Laurentiu Duta & Andreea Banica, solista din Bulgaria Desislava, Puya, Smiley, Anda Adam, Corina, Andra & What’s Up si Mandinga.

 

Cu totii au participat la eveniment in semn de multumire fata de statiile media care i-au difuzat in ultimele 12 luni.

 

Trofeele Media Music Awards sunt acordate tinand cont de numarul de difuzari radio-TV-internet, conform statisticilor Media Forest.

 

Obiectivul final este sa organizam un eveniment muzical, la scara europeana, de talia Eurovision”, declara Adrian Cupsa, CEO Media Forest.

 

In prezent, serviciile Media Forest se bucura de totala incredere si sunt utilizate de catre majoritatea radiourilor importante, a caselor de discuri, artistilor, managerilor artistici din Romania, bucurandu-se de o mare credibilitate si apreciere din partea acestora.

 

Evenimentul este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultura a Municipiului, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.

 

 

 

Castigatorii Media Music Awards 2012

 

Best New Artist – Alex Mica

 

Best Song – Connect-R – Vara nu dorm

 

Fastest Climber – Connect-R – Vara nu dorm

 

Best Female – Antonia

 

Best Featuring – CRBL feat Helen

 

Kiss Award – Alex Velea

 

Best Rock – VUNK feat. Antonia – Pleaca

 

Best Pop – Smiley – Dead Man Walking

 

Fans Like Award – Antonia

 

Best Video – VUNK feat. Antonia – Pleaca

 

Best Male – Smiley

 

Best Dance – Laurentiu Duta feat. Andreea Banica – Shining Heart

 

Media Forest Award – Andra

 

Best Online Trilulilu – Mandinga – Zaleilah

 

Best Hip Hop – Guess Who

 

Premiul Urban.ro – Andreea Balan

 

Best Group – Voltaj

 

Best Comeback – Ellie White

 

Premiul de excelenta – Loredana

Comentarii Facebook