Zodiacul invidiei! Invidia este sora mai mare a geloziei. De ce zodii să vă feriți


Invidia este un sentiment nesănătos, dar este în fiecare dintre noi.

Zodiacul Invidiei - Tipuri de invidie:

Invidia si gelozia se pot confunda atunci cand o situatie avantajoasa sau un bun material, apartin si unei alte persoane apropiata sau cunoscuta.  Diferenta intre invidie si gelozie consta in centrarea sau focusarea persoanei, pe ”riscul de a pierde”. Cu alte cuvinte, putem spune ca invidiem fericirea si bunurile altora si suntem gelosi pentru ceea ce dorim sa pastram, mai ales in dragoste.

Invidie depresiva

Invidie ostila

Invidie admirativa

Zodiacul invidiei! Cele mai invidioase zodii

Zodiacul invidiei. Scorpionul

Scorpionul sunt, fără doar și poate, cel mai invidios semn din zodiac, conștiința lui pălind în momentul în care alții primesc mai mult decât el. Acești nativi sunt capabili să facă orice pentru a-și face „dreptate“, fără să le pese de sentimentele celor din jur. Ei aleg să își petreacă timpul în compania celor care sunt gata să le satisfacă mofturile și capriciile, dându-i rapid la o parte pe cei mai puternici decât ei, pentru a nu se simți eclipsați. Scorpionii vor să fie mereu pe locul întâi, iar eşecurile le creează nervozitate şi ură incontrolabilă.

Zodiacul invidiei. Gemenii

Nativii acestei zodii își cunosc foarte bine interesele și știu cum să obțină ce vor, fiind maeștri în arta convingerii. Partea proastă este că ei pot deveni foarte ușor invidioși pe cei cu o situație mai bună decât a lor, fiind în stare să calce peste alții în drumul lor spre succes. Gemenii pot fi foarte parșivi, de aceea ați face bine să nu-i subestimați.

Zodiacul invidiei. Balanța

Balanța pare a avea o reală problemă cu fericirea celorlalți, mai ales dacă își dorește în secret lucruri pe care nu le deține. Cu toate acestea, chiar și atunci când crapă de ciudă, acești nativi vor afișa o imagine calmă și liniștită. Balanțele se poartă frumos cu cei din jurul lor, mai ales atunci când au ceva de câștigat și le merge bine. Invidia acestor nativi este ușor de stârnit, dându-se de ceasul morții dacă cineva îi face să se simtă inferiori. Reprezentanții acestei zodii aleg să îi judece pe ceilalți, căutând nod în papură la aproape orice.

Zodiacul invidiei. Fecioara

Acest strologic se numără printre cele mai predispuse la a cădea în capcana sentimentului oribil numit invidie, în ciuda faptului că are un suflet nobil și nimeni nu îi poate contesta bunătate. Fecioarele invidiază oamenii pentru aspectul fizic, sănătatea, relațiile sau averea lor, neputând să fie cu adevărat fericite din cauza lipsei de încredere în sine și a frustrărilor cumulate.

Zodiacul invidiei. Vărsătorul

Poate nu vă așteptați la asta, dar cei din zodia Vărsător sunt răutăcioşi, egoişti şi destul de invidioşi. De asemenea, ei fac parte din categoria zodiilor care nu acceptă să piardă ușor și nu apreciază eforturile altora. Faptul că sunt extrem de competitivi îi împiedică pe nativii acestei zodii să nu aibă prea mulți prieteni printre colegii de muncă, dorindu-și mereu să iasă în evidență. Ca sfat, trebuie să aveți grijă la compania acestor persoane și să nu vă lăsați doborâți de vorbele lor.

Comentarii Facebook