Pepe a plans in hohote in direct, cand a vorbit de Oana Zavoranu!


Pepe a plans in hohote in direct la o emisiune TV unde a fost invitat sa vorbeasca despre divortul de Oana Zavoranu.

"Altul in locul meu facea nenorociri mari de tot, ca Irinel cu Moni. Eu cu Oana nu mai respir acelasi aer, poate doar la notar sau la primarie", a spus Pepe.

Oana Zavoranu a dat vina pe mama ei pentru toata povestea divortului. "Existenta mamei ne-a indepartat ca intotdeauna, a fost cu ganduri rele. Motivele frecusurilor noastre au fost intr-o proportie mare din cauza mamei. Eu satisfactie o sa-i dau doar cand o sa inceapa urmarirea penala, sa-i fac cadou zeghea. Am plans de ciuda pentru ca nu mi-as fi dorit sa dau satisfactie oamenilor malefici", a declarat Oana, potrivit click.ro.

Pepe s-a declarat consternat si a lansat un val de acuzatii. "Ea nu a plans ca s-a despartit de mine ci ca-i da satisfactie mamei ei. Nu a plans ca s-a despartit de mine.

Daca ma duc acum acasa si ne-am impacat sunt barbatul dinainte. Daca nu ma duc acasa, m-am schimbat. A fost foarte misto, ne-am iubit intr-un fel anume. O sa-mi amintesc toate clipele frumoase toata viata
", a afirmat Pepe.

"Nimeni nu stie motivele reale, nici macar prietenii mei cei mai buni. Daca v-as spune, m-ati intelege. Nu-mi place sa fiu mintit", a spus artistul Pepe.


Citeste si...

Oana Zavoranu: "Pepe ma scarbeste, este un extraterestru"

Oana Zavoranu a dezvaluit de ce nu a vrut un copil cu Pepe!

Comentarii Facebook