Miercuri 24 Aprilie

Paul Panait de la ”Gaz pe Foc”, respins la ”Vocea României”. El a reacționat DUR apoi

 

Paul Panait, fostul membru al trupei ”Gaz pe Foc”, a cântat la ”Vocea României”, dar nu a întors niciun scaun.

 

El a cântat piesa ”Kiss” a lui Prince, din spatele unei cortinei pentru a nu fi recunoscut nici de public.

 

Din punctul meu de vedere, ai cântat puţin prea mult în seara asta. Tu ai vrut să ne arăţi astăzi mult, cât poţi să duci cu vocea. Dacă ai fi cântat tot cu vocea ta naturală… Mie, cât am auzit din Paul, mi-a plăcut, cât am auzit din Paul încercând să fie altcineva, aia este partea care nu mi-a plăcut. Şi, din păcate, am auzit prea puţin din Paul”, a fost reacția lui Despot.

 

Fostul membru al formației ”Gaz pe Foc” nu a spus nimic pe scenă, dar a erupt apoi pe Facebook.

 

Vă prezint o variantă şi cu «lecţiile» primite de la maeştri. Sincer, am fost cam liniştit, trebuia să-i provoc la o cântare live să văd care dintre ei îmi făceau faţă… voi ce părere aveţi, se descurcau bine?”, a scris Paul Panait alături de înregistrarea cu momentul său de la ”Vocea României”.

 

El a spus că a fost deranjat de reacția lui Adi Despot. ”Provocare lansată lui Adi Despot: aș vrea să-l invit într-o emisiune să cântăm împreună pop, rock, folclor, orice, absolut orice stil muzical, să vedem care e mai bun. Așa că, aștept și voi să-mi spuneți dacă merită sau nu provocarea. Eu zic că merită, nu?”, a fost mesajul postat de Paul Panait pe rețeaua de socializare.

 

Comentarii Facebook